≫ 

KRVAVA DRAMA U KRUŠEVCU: Izbo nevenčanu suprugu nožem u vrat, lekari se borili za njen život do samog kraja! (FOTO)

Ovo nije prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu, sin ubice prošlog je jula ubijen iz lovačke puške u rodnoj Sušici

  • 17

Stojan M. (60) iz Sušice napao je u nedelju uveče vanbračnu partnerku Kruševljanku Gordanu Ž. nožem i zadao joj smrtonosne udarce u predelu vrata. Nesrećna žena je nekoliko sati kasnije preminula u kruševačkoj Opštoj bolnici. 

Uhapšeni napadači iz "Kubo kluba": Pretukli mladića koji se i dalje bori za život

Mijajlović je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakog čega će uz krivičnu prijavu za teško ubistvo biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Foto: Informer/R. Barjaktarević

Prema policijskom saopštenju, "sumnja se da je on oštrim predmetom naneo povrede po vratu vanbračnoj partnerki (60), u njenom porodičnom stanu u Kruševcu, te da je žena od zadobijenih povreda preminula na odeljenju intenzivne nege kruševačke Opšte bolnice".

Da nije tragova krvi po tepihu ispred kuće u kojoj je počinjenjen zločin, niko ne bi pomislio da se u nedelju veče ovde odigralo teško porodično nasilje, piše Informer. Ni na krevetu, gde se zločin odigrao, nema nekih tragova, sem rasturene posteljine. Pred vratima su dva para papuča nesrećnih ljudi, koji su u ovoj kući živeli punih pet godina.

Foto: Informer/R. Barjaktarević

- Stojan je iz Sušice. Radio je u Telekomu Blace, pa je polomio nogu. Danas je trebalo da se javi na posao. Njegova tragedija je još teža, jer mu je sin prošlog jula ubijen u rodnoj Sušici. Ovde je sa Gordanom živeo mirno, nije bilo nikakvih porodičnih svađa, bar ne preko dana, dok smo mi ovde radili u auto perionici. Uveče su u toj kući ostajali sami - priča sagovornik Informera, koji nije želeo da otkriva svoje ime.

Stojanovog sina Ivana Mijajlovića (38) krajem jula prošle godine usmrtio je iz lovačke puške Čedomir Smiljković (61) iz sela Sušica kod Kruševca samo zbog toga što mu se zabavljao sa unukom Eminom.

Foto: Informer/R. Barjaktarević

Stojan Mijajlović ima i dve ćerke, obe su udate i imaju decu. Kako kažu komšije, Gordana je dugo radila u Nemačkoj.

- Upravo je, sirota, ove godine očekivala nemačku penziju. Stalno je govorila da će od te penzije najstarijem Stojanovom unuku kupiti stan - pričaju komšije u ulici Antona Podrušića.

Foto: Informer/R. Barjaktarević

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    13. februar 2018 | 10:26

    On 60 ona 60, pa dobro bre, dal je normalno da se digne ruka na ženu? Mator čovek, strasno.

  • .

    13. februar 2018 | 10:27

    Svakodnevnica...Pravosudje mora za monstrume uvesti rigorozne kazne...!!!

  • Smokvica

    13. februar 2018 | 13:15

    Koja je ovo zena po redu ubijena zadnjih par godina u Srbiji??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA