Krvnik iz Kruševca koji je zaklao majku, priznao zločin: Razlog - terala ga da ide kod psihijatra

Pomahnitali Bojan zgrabio je majku za kosu, oborio je na beton, klekao joj na grudi i prerezao vrat

  • 27

Bojan Jakovljević (37) iz Pepeljevca kod Kruševca priznao je policajcima da je u utorak zaklao majku Borku (57) u dvorištu porodične kuće, i to zato što ga je terala da se leči u psihijatrijskoj ustanovi.

Detalji užasnog zločina kod Kruševca: Zaklao majku u dvorištu, krv je počela da šiklja, komšije gledale pokolj

Pomahnitali Bojan zgrabio je majku za kosu, oborio je na beton, klekao joj na grudi i prerezao vrat.

Kako piše Informer, krvniku je određen pritvor, a on će biti poslat na psihijatrijsko veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je za zatvor ili za obaveznu meru lečenja u ustanovi zatvorenog tipa.

Foto: Telegraf

- Jakovljević je u nekoliko navrata priznao zločin, pravdajući se da mu je pao mrak na oči jer ga je majka terala da se leči na psihijatriji. On je tokom rasprave sa majkom iznenada zgrabio nož i krenuo prema njoj - priča izvor ovog lista.

Nesrećna Borka pokušala je da pobegne na ulicu, ali su vrata kapije bila zaključana, pa ona u panici nije uspela da ih otključa.

- Borka je zato u paničnom strahu počela da beži po dvorištu od pomahnitalog sina, otimala se i vikala, ali uzalud. Bojan ju je uhvatio za kosu, stavio joj nogu na grudi i zaklao - navodi sagovornik Informera.

Foto: Telegraf

Bojan je, inače, presudio majci samo dan nakon što se vratio sa psihijatrijskog posmatranja. Borka je dobro znala da njenom sinu nije i dalje dobro, ali on nije hteo ni da čuje da se vrati u bolnicu. Pošto je na trenutke bio i nasilan, majka ga je prijavila policiji, što ga je dodatno razbesnelo.

- On je nakon krvavog pira izašao iz dvorišta i krenuo ulicom do glavnog puta, ali se onda iz samo njemu poznatih razloga okrenuo i vratio nazada u kuću, gde ga je zatekla policija.

Bojan je u sredu odveden na saslušanje kod nadležnog tužioca, koji mu je odredio pritvor od do 30 dana.

Istog dana nesrećna Borka sahranjena je na groblju u Pepeljevcu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    15. februar 2018 | 03:51

    Samo neko ko živi sa psihički labilnom osobom zna kako je . Svaku izgovorenu rječ mora dobro izvagati da se nebi desilo upravo ovo što se desilo ovoj jadnoj ženi.

  • JA

    15. februar 2018 | 07:43

    Ko god je zavrsio na psihijatriji, niko se nije izlecio. Uvek se vrate, i ubiju nekog prvom prilikom. Za njih je jedini lek - metak.

  • Sudija

    15. februar 2018 | 07:17

    A psihijatri ga pustili kuci. Te diplome su kupljene 100%. Niko pojma nema sta treba da radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA