Ovo je otac monstrum: Hteo da ubije sina i sebe da bi izbegao robiju zbog krađe, mališan je sada ostao sam jer ga je majka napustila (FOTO)

Mališan je smešten u hraniteljsku porodicu dok Centar za socijalni rad ne odluči o njegovoj daljoj sudbini

  • 1

Miroslav Mitić (33), koji je 14. februara namerno izazvao saobraćajnu nesreću kod Leskovca kako bi ubio sebe i sedmogodišnjeg sina, pre devet godina je preživeo porodičnu tragediju pa se ne isključuje mogućnost da je ovaj događaj na njega ostavio posledice.

Dok mi je telefonirao, čuo sam da dete vrišti da idu da se ubiju, i ranije je najavljivao ovo: Potresno svedočenje komšije čoveka koji je hteo da ubije sebe i sina (7) (FOTO)

Njegovu porodicu je 2009. godine u selu Bobište kod Leskovca napao Dragan Stojanović Bečejac, a razlog obračuna je bila ljubomora, jer se Miroslav oženio njegovom bivšom suprugom Snežanom. Miroslav i njegova žena uspeli su da pobegnu krvniku, ali tu sreću nisu imali njegov očuh Jovan (45) i deda Bogosav (69) koje je Stojanović pretukao do smrti.

Sin Miroslava Mitića, Foto: Telegraf

Nakon ovog događaja, Miroslav je prodao porodični dom, odao se kriminalu, pa je poslednjih godinu dana boravio u Nišu gde se skrivao od policije, ali se razotkrio jer je 8. februara ukrao ogradu na auto-putu Niš – Dimitrovgrad.

Kada je čuo da su mu inspektori na tragu te da mu preti dugogodišnja robija odlučio je da se ubije i da sa sobom u smrt povede i svog sedmogodišnjeg sina.

Meštani njegovog rodnog sela šokirani su vešću da je Miroslav hteo da ubije svog jedinca.

Foto: privatna arhiva

- Za njim niko ne žali, bio je problematičan, ne znamo da li je to zbog toga što je doživeo traumu nakon što su mu ubijeni ukućani, ali ni to nije opravdanje za to što je radio. Grehota je za dete, majka ga je napustila, a sada je ostao i bez oca – rekao je jedan Mitićev poznanik.

Mališan je smešten u hraniteljsku porodicu dok Centar za socijalni rad ne odluči o njegovoj daljoj sudbini.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki tamo

    18. februar 2018 | 10:02

    Sta ti je dete krivo kad ne znas sta ces sa sobom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA