Lovci našli ljudske kosti kod Beograda: Sumnja se da je u pitanju penzioner koji je nestao 2016.

On je 28. avgusta 2016. godine otišao na vašar kod manastira Rakovica, odakle se nije vratio kući

  • 1

U lovištu za divlje svinje u Belom potoku u Beogradu pronađeni su ostaci muškog leša, a sumnja se da je reč o penzioneru Milenku Jovanoviću (77), čiji je nestanak prijavljen 28. avgusta 2016. godine, piše Alo.

Tragedija u Nišu: Sin pronašao mrtvog oca u reci (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, lovci su krajem januara u lovištu primetili ostatke ljudskog skeleta, o čemu su obavestili policiju.

- Nađene su kosti koje su prenete na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, ali identitet nesrećnog čoveka još nije utvrđen. Postoje indicije da je reč o nestalom Milenku Jovanoviću, ali još se čekaju rezultati analiza DNK, koji će definitivno utvrditi da li se radi o Jovanoviću, pošto je leš bio u poodmakloj fazi raspadanja i nemoguće ga je identifikovati - kaže izvor upućen u istragu.

U ovom trenutku ne može da se utvrdi ni tačan uzrok smrti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

ĆERKA TRAGALA ZA OCEM

Podsetimo, Jovanović je 28. avgusta 2016. godine otišao na vašar kod manastira Rakovica, odakle se nije vratio kući. Porodica je navela da Jovanović nije bio demenntan i da nije ličilo na njega da se ne javi. Njegova ćerka je tada rekla da nije bilo mesta u gradu i van grada na kom nije tražila svog oca, ali od njega nije bilo ni traga.

- Tražila sam ga po bolnicama, svratištima, nardonim kuhinjama... Uglavnom sam dobijala odgovor da sačekam da neko negde nađe leš, da ga izbaci reka, da ga nađu lovci obešenog o neko drvo u šumi. Čak sam dva puta išla da identifikujem leševe koje je izbacila Sava, ali se nije radilo o mom ocu - kaže Violeta, ćerka Milenka Jovanovića.

Foto-Iluistracija: Telegraf

Ona sumnja da je njen otac možda bio žrtva zločina, zbog nekih nelogičnosti.

- Nekoliko meseci posle očevog nestanka, počeli su da nas zovu na fiksni telefon. Neko pozove, kad se javimo, ćuti nekoliko sekundi pa spusti slušalicu. Uspela sam da preko lokatora poziva otkrijem da su svi pozivi bili upućeni sa javnih govornica iz različitih gradova Srbije ili sa skrivenih brojeva - priča Violeta.

Foto: sxc.hu/danjaeger

Ona navodi da je saznala da se njen otac družio sa starijom ženom iz Pinosave.

- Našla sam je i u nekoliko navrata razgovarala s njom. Ona mi je rekla da je moj otac ubijen i zakopan u nekoj kući u Pinosavi, ali je kasnije promenila priču i rekla da to ipak nije tačno - ispričala je ranije za Alo ćerka nestalog čoveka.

Ona je ispričala da je njen otac voleo da popije, ali da se uvek pristojno ponašao. Voleo je život i ne bi sam sebi naudio, smatra ćerka. Ona je navela da je kontaktirala neke političare koji su joj obećali da će joj pomoći da sazna šta se desilo s njenim ocem.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA