≫ 

Ranjena pevačica u Novom Pazaru, odbija saradnju sa policijom!

Devojka je tražila i da je prebace u Beograd na lečenje

  • 18

Devojka (18) iz Beograda upucana je u jednom novopazarskom noćnom baru gde je radila kao pevačica i promoterka. Ona je odmah primljena u lokalnu Opštu bolnicu, a pored toga što je odbila saradnju sa policijom, tražila je i da je prebace u Beograd na dalje lečenje.

Ovo je uhapšena starleta i učesnica rijalitija Anabela Tigrica: Optuživala je i ucenjivala biznismene, pala je kad je tražila još 300 evra (FOTO)

Okolnosti pod kojima je devojka zadobila povrede još nisu razjašnjene. Ne zna se ni u kom je klubu došlo do pucnjave, kao ni identitet osobe koja je pucala. Za sada se samo zna da je u pitanju Beograđanka, da se bavi pevanjem i da je u bolnicu primljena sa ustrelnom ranom desnog dela gluteusa. Na njeno insistiranje posle ukazane pomoći u Opštoj bolnici biće upućena na dalje lečenje u Beograd.

Potrparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi potvrdila je za Tanjug da je devojka stara 18 godina iz Beograda primljena na hirurško odeljenje Opšte bolnice.

- Ona je promljena sa ustrelnom ranom desne ilijačne (karlične) i glutealne regije. Pacijentkinja nije vitalno ugrožena i nije konstatovana povreda vitalnih organa, ali se upućuje za Beograd radi dalje dijgnostike i lečenja - kaže Gicić Skenderi i napominje da devojku pregledao dežurni hirurg sa dežurnom ekipom, a da su konsultovani i neurolog, ortoped i radiolog.

Ranjena devojka je odbila saradnju sa novopazarskom policijom, ne želeći da otkrije ni jedan detalj oko pucnjave.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bake Np

    24. februar 2018 | 18:17

    Baš promoterka..auuu šta nam rekoste da Vam poverujemo!!!!@

  • Marijana Bakov

    24. februar 2018 | 18:47

    Ko zna sta se desava dole.Pitanje je koliko je uopste devojaka tamo svojom voljom.

  • Miloš

    24. februar 2018 | 18:08

    Baš je radila kao promoterka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA