Prilazio je ženama na parkinzima i ulazima u zgrade, pretio pištoljem, krao nakit i pare: Napokon je pao beogradski razbojnik

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu

  • 12

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.S. (35) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Novog Beograda i Čukarice tokom januara ove godine počinio više krivičnih dela razbojništva.

Okončana drama kod Jagodine: Izvučen vozač iz kamiona koji je probio ogradu mosta i ostao da visi iznad Morave (FOTO) (VIDEO)

M.S. se sumnjiči da je na parkinzima i u ulazima u stambene zgrade prilazio ženama i uz pretnju pištoljem od njih otimao novac i druge vrednosti.

Sumnja se da je M.S. 24. januara ove godine na Novom Beogradu na parkingu ispred Doma zdravlja u Nehruovoj ulici ušao u vozilo oštećene, koja je u njemu bila sa trogodišnjim detetom, i od nje uz pretnju pištoljem oduzeo novac.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je M.S. 23. januara u ulazu zgrade, uz pretnju pištoljem od druge oštećene oteo novac. Sumnja se da je M.S. tokom januara ove godine na sličan način počinio još četiri krivična dela razbojništva. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nensi

    27. februar 2018 | 14:45

    Ime, prezime i sliku monstruma!Moja drugarica je opljackana i prebijena kod karadjordjevog parka prosle nedelje!

  • VESNA

    27. februar 2018 | 21:51

    Slika puno ime i prezime te bitange sto mase pistoljem i pljacka zene junacina

  • EvoneznambogUmi...

    27. februar 2018 | 18:06

    Zasto inicijali kod ovakvih slucajeva??? Fotografiju, ime i prezime postavite da se vidi ko je!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA