U filmskoj akciji srpske policije "pala" grupa razbojnika koja je opljačkala apoteku u Beogradu (VIDEO)

Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, menjačnici i pumpi naneli lake telesne povrede

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom neposredno nakon razbojništva u jednoj apoteci u Borskoj ulici u Beogradu uhapsili su četiri osobe, od kojih su dve žene, zbog sumnje da su izvršile ovo krivično delo.

Otkrivamo ko je Čengija iz Priboja koji je pravio drogu u španskim vilama: Razvozio je po Evropi u kamionima sa dečjim igračkama

Uhapšeni su D.O. (1997), P.Z. (1999), I.M. (1999), J.M. (1996) iz Beograda.

Sumnja se da su D.O. i P.Z. od radnice apoteke, uz pretnju pištoljem i satarom, oduzeli novac, dok su ih u taksiju kojim su se dovezli čekale osumnjičene devojke.

Takođe, postoje osnovi sumnje da su D.O. i P.Z., u januaru i februaru ove godine, uz pretnju nožem ili satarom, izvršili još pet razbojništava na teritoriji opština Voždovac, Palilula, Zvezdara i Obrenovac.

Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, menjačnici i pumpi naneli lake telesne povrede.

Sumnja se da je izvršenjem ovih krivičnih dela oštećenima naneta šteta za oko 240.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs/mup.gov.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    3. mart 2018 | 11:57

    1999,1997,1996...stvarno?!Umesto da rade u tim godinicama,oni nose pistolje i satare!Ovo su punoletna lica(sem ovog 1996)...Posaljite ih u Zabelu pa nek tamo nauce nesto!!!

  • Dr. za rock and roll

    3. mart 2018 | 11:59

    I 2 domacice

  • Anka

    3. mart 2018 | 12:27

    Nikad vise oruzja na ulicama.Nikad vise ubedjivanja da kriminala je sve manje na istim.Reci i dela se nesto ne podudaraju.Ako je ovo Vasa borba protiv kriminala,nemojte vise.Pa '90-e postaju smesne,naspram svega ovoga sto se desava svakodnevno.Danas je izgleda toliko lako imati oruzje,da svako moze imati pistolj.I da ga nosi sa sobom po ceo dan,noc da bude bez brige da ce ga uhvatiti sa njim.Posle se cudimo desavanjima koje svaki dan citamo.Stvorila se slika,da je danas lud onaj koji nema pistolj.A dan je tek poceo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA