≫ 

Uhapšena crna udovica iz Subotice koja je otrovala muža: Ušla je u bolničku sobu, pa ga otrovala cijanidom

Telo nesrećnog čoveka je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen

  • 9

Zbog smrti Ištvana Šarkanjija (63), koji je nedugo po prijemu u subotičku bolnicu preminuo pod sumnijvim okolnostima, uhapšena je njegova supruga koja ga je otrovala cijanidom. 

Kako da zaradite 50 evra od grama jednog proizvoda? Pčelar Sulejman zna tajnu o leku za 40 bolesti i ume da napravi kilogram za godinu

Ištvan Šarkanji (63) primljen na reanimaciju i doktori su ga za trenutak stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Šarkanji (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a nesrećni čovek je ubrzo umro.  Ištvan Š. (63) je primljen 19. januara na hitan prijem u Opštu bolnicu.

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađen špric, a supruga koja je inače zaposlena u istoj bolnici i to na odelenju ginekologije, privedena je pod sumnjom ubistva.

Foto-ilustracija: Foter/stevendepolo

Telo nesrećnog čoveka potom je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen, takođe policija je došla u posed šprica iz koga je Ištvanu supruga Irena ubrizgala nepoznatu tečnost.

Na rezultate se nije dugo čekalo i nalaz toksikologa sudske medicine je potvrdio ono u šta su svi sumnjali, naime Ištvan Šaranji je otrovan i to cijanidom.

Na osnovu nalaza toksikolga supruga preminulog je osumnjičena za ubistvo i njoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

U Opštoj bolnici niko nije želeo da komentariše ovaj slučaj dok traje istraga. Kolege osumnjičene Irene Š. su bile u neverici da je ona mogla učiniti nešto loše i najviše njih je komentarisalo da je važila za savesnog medicinskog radnika.

- U šoku smo. Nemam komentar. Zaista mi je teško da  poverujem da je to učinila - kaže jedna od bivših koleginica osumnjičene za ubistvo za "Blic".

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrica

    9. mart 2018 | 21:47

    Sad ništa ne komentarišete kad je žena ubila muža a kad je obrnuto bezbroj komentara sa osudama

  • Zoran Veteran

    9. mart 2018 | 23:05

    Šta bi tek nama uradila, koji cijanid bi mi dobili od sestre kada je ovako mužu uradila...!?

  • Čika Jova

    10. mart 2018 | 10:13

    Od kada se javljam i tvrdim da ni žene u svim tim nesrećnim dešavanjima nisu nevine i naivne. Sažaljenje prema ugroženim ženama treba da bude, ali previše urnebesa i sažaljenja samo ih ohrabruje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA