Crna udovica iz Subotice u pritvoru dok se ne reši misterija: Mužu ubrizgala cijanid, a policiji ispričala mnogo nelogičnosti?

U narednih oko deset dana biće saslušani radnici Opšte bolnice

  • 1

Medicinska sestra, Irena Šarkanji (56) koja je osumnjičena da je suprugu Ištvanu (66) ubrizgala cijanid u bolnici nakon čega je on umro, ostaje u pritvoru da ne bi uticala na na kolege iz bolnice koji su bili prisutni kada je ona 19. februara ubrizgala injekciju za koju se ispostavilo da je imala smrtonosni sadržaj.

Uhapšena crna udovica iz Subotice koja je otrovala muža: Ušla je u bolničku sobu, pa ga otrovala cijanidom

Osumnjičena Horgošanka, zaposlena u subotičkoj Opštoj bolnici, ostaće tokom istrage u pritvoru i uznemirenja javnosti zbog ubistva.

Iskaz koji je Irena dala tokom saslušanja bio je čudan i prepun nelogičnosti. Motivi ubistva i dalje nisu jasni. Kako se saznaje od izvora bliskih istrazi, nezvanične informacije da je godinama trpela nasilje se ne uklapaju u odbranu i istražiteljima će, kako se čini, biti teško utvrditi motiv.

U narednih oko deset dana biće saslušani radnici Opšte bolnice. Kasnije će biti rađeno kombinovano psihijatrijsko-psihološko veštačenje. Takođe, kada je u pitanju toksikološko veštačenje, sledi obrazloženje veštaka.

Foto: bolnicasubotica.com, Profimedia

Suprug osumnjičene bolovao je od više bolesti i ranije je bio hospitalizovan, a kobnog dana je prema nezvaničnim informacijama primljen u zdravstvenu ustanovu zbog problema sa plućima, međutim pojedini Subotičani tvrde da je imao problema u predelu stomaka.

U bolnici i dalje ne žele da komentarišu ovaj slučaj, ali kolege Irene kažu da je bila savesna medicinska sestra na Odeljenju ginekologije.

Foto: Ilustracija: Profimedia, imageBROKER

Zbog sumnjivih okolnosti pod kojima je Ištvan preminuo policija je iste večeri obavila razgovor sa zaposlenima. Saslušana je i Irena, ali je brzo puštena sve dok nisu stigli nalazi obdukcije i sadržaja šprica. Istog dana, u petak, 9. marta, Irena je uhapšena, a dan kasnije određen joj je pritvor od 30 dana.

VIDEO: Pucnjava u Beogradu, ubijen čovek u Ustaničkoj

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bendzo Kosta

    17. maj 2018 | 13:23

    Nalazi jasno pokazuju nekoliko puta jacu od smrtonosne doze.sve jasno.Mnoge zene zloupotrbljavaju naklonost zakonodavca u konfliktu muski-zenski pol,tako da mnoge zene nanesu povrede i potom se zale kao ostecene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA