≫ 

Ubijeni Kanjevac je prošle godine postao otac: Porodica još ne može da poveruje šta se desilo - "Branko ni mrava nije zgazio"

Ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i dete

  • 5

Branko Kanjevac (32), šef u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina, prenose beogradski mediji.

Mnogi građani Srbije opravdavaju programera ubicu iz Ruzveltove?! "I ja sam 100 puta poželeo da svi pocrkaju na poslu"; "sigurno to nije uradio iz zezanja"

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedeljak dok je sa još nekoliko kolega sedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do pre nešto više od nedelju dana bio šef i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mesta...

Foto: Facebook/Branko Kanjevac

Ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete...

U Jajincima, gde je Branko Kanjevac živeo sa porodicom, juče su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže reči utehe.

NADAMO SE DA SE TO NIJE DESILO

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

- Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve... Branko nije ni mrava zgazio... - plačnim glasom rekla je žena koju smo zatekli ispred kuće, a koja se predstavila kao Brankova strina.

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gde živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila nas da ih "u ovom trenutku ostavimo na miru".

Programer Stojilković, koji je dobio otkaz prošle nedelje, prekjuče oko podne mirno je ušetao u prostorije svoje bivše firme, obučen u crno i sa pištoljem u ruci. Uredno se javio kolegama, pa ušetao na sastanak i zapucao.

SKLANJALI SE OD UBICE

Nakon toga istrčao je iz firme i uputio se ulicom ka svojim kolima. Ljudi koji su ga sretali ulicom sa pištoljem u ruci, preplašeno su se sklanjali od ubice koji je potom ušao u svoj automobil i odvezao se do svog stana na Zvezdari u Ulici vojvode Savatija.

Nebojša, koji je u "Priverednom savetniku za Informacione tehnologije" radio kao programer, polio je stan benzinom, zapalio ga, a onda sebi pucao u glavu.

Foto: Telegraf

Motiv krvavog pira mladog programera bile su nesuglasice koje je imao sa kolegama oko zajedničkog projekta na kojem su radili, a koji je za ovu firmu bio važan. Zbog toga je mladić i dobio otkaz.

Detalji o tome kakav je projekat u pitanju i zbog čega je programeru bio toliko bitan da je pokušao da ubije više svojih kolega, za sada nisu poznati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    15. mart 2018 | 00:46

    Biće poznati ako onaj iz bolnice progovori istinu,..

  • lea

    15. mart 2018 | 12:07

    Sta je sa ovim narodom? Zeli posto poto da opravda ubicu. Verovatno vecina je kivna na svog nadredjenog pa se zato solidarise sa ubicom. Mogao je i on u dogledno vreme imati svoju firmu pa biti nekom sef. Iskompleksirani psihopata. Roditelji trcali za parama a on ostao sa dedom i babom, pretpostavljam. Mislilo se da su pare samo vazne i uspeh u skoli, studije. Nisu ga naucili da bude covek.

  • Тодорић

    15. mart 2018 | 08:20

    Од оволико наше памети...Лако је клеветати мртвог.Мени изгледа само уредно.Одмерено.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA