Posle veroučitelja dilera, nagodio se i pop: Uskoro obojica na slobodi, samo sa nanogicom

Kako sada stvari stoje, iza rešetaka će ostati samo seksi mama i ćerka, Svetlana i Ana Popadić

  • 7

Bivši veroučitelj iz Požege Zoran Marinković (43), koga je nedavno policija uhapsila sa tovarom od 27 kilograma "skanka", pristao je na nagodbu sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku. Po toj odluci će mu biti izrečena kazna nošenja nanogvice u kućnom zatvoru u trajanju od jedne godine. Isti dogovor, u zamenu za podatke o švercu droge iz Albanije, tražio je i sveštenik Milan Jordović (41), osumnjičen da je narkotike prevozio sa Marinkovićem.

Ovo su seksi narko-dilerke iz Požege: Zgodna plavuša i njena izazovna ćerka za prljave poslove angažovale čak i sveštenika

Pošto potpišu nagodbu, Jordović i Marinković će se, veoma je moguće, uskoro naći na slobodi.

Oni su u svojim izjavama pred tužiocem, Svetlanu (46) i njenu ćerku Anu Popadić (24) iz Lopaša kod Požege, označili kao glavne organizatorke šverca narkotika iz Albanije koji su zaplenjeni u Mrčajevcima.

Ubrzo nakon toga i njih dve su se našle iza zatvorskih rešetaka. Određen im je pritvor do 30 dana, i pred tužiocem su se branile ćutanjem. Policija je, međutim, na tragu da odmota klupko organizovanog transporta droge do Srbije i njenog daljeg kretanja.

Foto: Instagram/anapopadic94

Ova hapšenja su samo deo velikog lanca koji vodi i do međunarodne, dobro organizovane, kriminalne grupe.

Prema saznanjima Novosti, Svetlana je bila "mozak" čitave operacije, ali su za policiju posebno bili šokantni podaci o životu uhapšenog veroučitelja.

Navodno, u telefonu ovog Požežanina, koji je u trenutku hapšenja bio obučen u žensku odeću, pronađene su brojne SMS poruke koje svedoče o njegovim susretima sa velikim brojem Čačana koji su mu plaćali za seks.

Iz poruka se može zaključiti i za koju vrstu seksualnih usluga je bio specijalista. Izvor blizak istrazi kazuje da je među njegovim "klijentima" bilo "uglednijih" Čačana, ali i žitelja okolnih gradova.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Inače, nakon hapšenja Svetlane i Ane, policija je pretresla kuću, odnosno stan u kojima žive i u njima nisu pronađeni narkotici. Prema rečima njihovog advokata Slavka Petrića, koji će uložiti žalbu na određivanje pritvora, od njih je oduzeto oko 1.000 evra, a ne suma koja je navedena kad su uhapšene, kao i šest vozila, koja, kako kaže, nisu skupocena.

- Sve zajedno to ne košta više od 20.000 evra - navodi za "Novosti" advokat Petrić.

- Detaljnim pregledom utvrđeno je da nijedno od njih nema ugrađen bunker. Inače, one nisu toliko imućne.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z M

    16. mart 2018 | 09:39

    Znači oni mogu da prodaju drogu, truju decu po školama i budu na slobodi, a čovek koji nabavlja ulje kanabisa za bolesne će da bude u zatvoru?? Samo da ih pitam, šta bi bilo da se njima neko razboli? :(

  • mima

    16. mart 2018 | 08:18

    kako ce sa nanogicom u crkvu????????

  • lea

    16. mart 2018 | 07:30

    A ko popove toliko stiti da im se odredjuje ovakva smesna kazna? Pa ni Bog ne moze vise da ih uzme u zastitu. Zanima me sta ce SPC da uradi u ovom slucaju. Zar ovakve ne treba ekskomunicirati jer nanose sramotu i crkvi i Bogu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA