Komunalni policajac davio svoju devojku u službenim prostorijama: U trenutku napada muškarac bio pijan i na dužnosti

U trenutku napada, policajac je trebalo da bude na terenu

  • 10

Protiv komunalnog policajca M.B. (35) iz Valjeva podneta je prijava zbog nasilja nad frizerkom A.J, sa kojom je, kako se pretpostavlja, već duže vreme u emotivnoj vezi. Kako nezvanično saznajemo, A.J. (35) iz valjevskog sela Popučke je prijavila komunalnog policajca da je na nju fizički nasrnuo u službenim prostorijama komunalne policije u Valjevu, u Pantićevoj ulici.

Ako primetite neku od ovih stvari kod svog partnera, istog trenutka morate da potražite pomoć kako biste SAČUVALI GLAVU I PORODICU

Utvrđeno je da je komunalni policajac bio pijan u trenutku napada, a njemu je izrečena mera zabrane kontakta i prilaska A.J.

Po našim saznanjima, do svađe između M.B. i A.J. došlo je u jednoj od kancelarija komunalne policije, u vreme dok je komunalni policajac bio na dužnosti, međutim nije trebalo da bude u službenim prostorijama, već na terenu.

- Između njih je izbila svađa u trenutku dok je M.B. u računar komunalne policije prebacivao fotografije iz službenog telefona koji je, najverovatnije, prethodno dao na korišćenje svojoj partnerki. Posle žučne rasprave, komunalni policajac je nasrnuo na svoju partnerku, a nakon toga, kako je kasnije ispričala, je davio. Žena je ceo slučaj prijavila policiji, ali je odbila da ide na lekarski pregled. Utvrđeno je da je M.B. bio u alkoholisanom stanju - navode naši izvori.

Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

Komunalnom policajcu je odmah izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da joj prilazi u trajanju od 48 časova, a nadležni sud je tu meru produžio na još 30 dana.

Načelnica komunalne policije Milica Petković je kratko rekla da je po službenoj dužnosti obaveštena o incidentu koji se dogodio u službenim prostorijama komunalne policije i da se čeka zvaničan izveštaj Policijske uprave o tom događaju, nakon čega će "postupiti u skladu sa svim zakonskim propisima".

M.B. u valjevskoj komunalnoj policiji radi od njenog osnivanja, 2010. godine.

VIDEO: Zašto su ljudi prestali da reaguju na nasilje

Daljinac

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. mart 2018 | 09:44

     „Ko ne voli karanfile, ne treba ni da živi“ PERA MITIC ( davitelj protiv davitelja)😆

  • DARKO 100%

    23. mart 2018 | 09:00

     Podseca me na Peru Mitica - „Ko ne voli karanfile, ne treba ni da živi“ govori Pera Mitić u filmu. On hoda ulicama grada i prodaje karanfile te sav utržak odnosi strogoj majci. Ukoliko ne uspije prodati sve cvijeće, Pera biva kažnjen s nekoliko udaraca po prstima. Zbog straha od majke, za koju je jako vezan, on stvara agresivni alter-ego ...

  • DARKO 100%

    23. mart 2018 | 08:41

    Ja sam zidar i bicu komunalni policajac,nema veze sto neide jedno sa drugim,postoji skola za policajce pa sto iz te skole nerade svoj posao ko hoce u komunalnu a ko hoce u ovu sto mi kazemo pravu policiju,ako se ja predstavim kao komunalni policajac pa zar se onda ja nisam to lazno predstavio sobzirom da sam zidar,koga briga za uakon i logiku,naravno ja nisam zidar samo sam hteo pokazati nelogicnost u sistemu i aljkovosti koje dovode do ovakvih pojava u drustvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA