Staklorezac iz Resavske je krio u radnji iskasapljeni leš komšije. Sada je optužen za ubistvo!

Gavranović se u novembru na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem

  • 3
Nikolina pekara, Filip Gavranovic, Nikola Ostojic, pekar, staklorezac, ubistvo Foto: Telegraf, Privatna arhiva, Facebook

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv stakloresca Filipa Gavranovića zbog sumnje da je početkom novembra prošle godine ubio pekara Nikole Ostojića, čije je telo pronađeno u Gavranovićevoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici.

Stravični detalji monstruoznog ubistva koje je potreslo Beograd: Staklorezac svake noći obilazio leš

Portparol Tužilaštva Tatjana Sekulić precizirala je za Tanjug da se optuženom na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. Za to delo je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Foto: Telegraf, Facebook/Gavranovic Filip

Sekulić je dodala da je tužilaštvo predložilo sudu da optuženom produži pritvor. Gavranović se u novembru na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Prošlo je 4 meseca od zločina u Resavskoj: Otišli smo u pekaru ubijenog Nikole, na ulazu stoji bolni natpis, na staklorezačkoj radnji katanac (FOTO)

On je osumnjičen da je ubio Nikolu Ostojića, čiji je nestanak bio prijavljen dva dana pre nego što mu je telo pronađeno Gavrilovićevoj staklorezačkoj radnji koja se nalazi u Resavskoj ulici preko puta pokojnikove pekare.

Foto: Telegraf

Oni su inače bili dobri drugovi i imali su radnje jedan preko puta drugog, a kao motiv pominje se koristoljublje. Ostojićev, kako su preneli mediji, iskasapljeni leš pronađen je skriven u dnu radnje, prekriven gomilom hartije, tepiha, ramova i slika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIKI

    23. mart 2018 | 16:36

    Sto strozije kazniti monstruma posto nema smrtne kazne i ne moze glava za glavu mozr dozivotna

  • čarls bronson

    23. mart 2018 | 19:12

    Ekspresna optužnica . Nije prošlo ni pet meseci .

  • Zoran Veteran

    23. mart 2018 | 22:04

    Lično sam poznavao ubijenog Nikolu, nepostoje reči opisati kakva je to ljudina bio, ovog mamlaza na doživotnu robiju u najblazu ruku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA