Darko (12) je repovao na groblju kad ga je ubio spomenik: Njegov brat blizanac gledao je kako umire

Dečak je bio solidan đak

  • 3

U tragediji koja se dogodila 2. aprila na starom gradskom groblju u Špitalj u Leskovcu, nastradao je Darko Bajramović (12). Nesrećni dečak repovao je pored spomenika teškog 100 kilograma kad je on pao na njega.

Darko Bajramović je sa još dvojicom svojih rođaka iz obližnjeg romskog naselja Podvorce išao stazom uz spomenike.

Dečak je repovao u stilu muzičkih zvezda kad se na njega obrušio spomenik.

Tragedija u Leskovcu: Nadgrobni spomenik ubio dečaka

- Posle igre na pomoćnom igralištu Fudbalskog kluba "Lemind" a nakon poziva da dođu na ručak, dečaci su u stilu repera poskakivali duž ograde Specijalne osnovne škole za obrazovanje dece ometene u razvoju "11. oktobar" u Leskovcu. Onda su nastavili sa nestašnom igrom na starom groblju "Špitalj", koje se ogradom graniči s igralištem - navodi izvor blizak istrazi.

Darko Bajramović, učenik petog razreda OŠ "Vožd Karađorđe", sahranjen je u utorak na Svetoilijskom groblju u Leskovcu. Kako se nezvanično saznaje u Domu kulture Roma, nesrećni dečak je jedan od dvoje usvojene srpske dece u vrednoj porodici Bajramović. Roditelji se poslednjih nekoliko godina bave otkupom i prodajom sekundarnih sirovina, dok su dečaci bili solidni đaci.

- Preminuli Darko ima brata blizanca Ivana, a majka Anika je nadničila u Vojvodini, gde je saznala za smrt sina. Bukvalno su je polusvesnu doveli sa autobuske stanice. Ivan je bio prisutan na groblju, tako da je gledao kako mu brat umire - ispričao je poznanik policije.

VIDEO: Smrt na Košutnjaku: Muškarac se udavio

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA