Detalji smrti Miroslava koji se ugušio u sopstvenoj krvi: Pili su ispred prodavnice, pa krenuli kući biciklima - sutradan je pronađen mrtav u šancu

Telo pokojnika pronađeno je na Uskrs

  • 0

Nemanja M. (25) iz sela Donje Livadice kod Velike Plane uhapšen je i osumnjičen za ubistvo svog komšije Miroslava Tomića (77). Mladić je, kako se sumnja, u subotu uveče oko 22 časa pretukao poznanika, koji je preminuo na seoskom putu ugušivši se u sopstvenoj krvi.

Telo pokojnika pronađeno je sutradan, na Uskrs, u jednom šancu u selu, u Ulici JNA, na oko sto metara od kuće u kojoj je pokojnik živeo.

- Oni su nakon boravka u centru sela zajedno krenuli kući biciklama. Najpre je došlo do svađe, a onda je osumnjičeni zadao više udarca čoveku u lice, nakon čega je on pao u šanac pored puta. Obdukcijom je ustanovljeno da je uzrok smrti gušenje krvlju - rečeno je Novostima u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Miroslavu je smrskana lobanja pred Uskrs, nesrećni čovek se ugušio u sopstvenoj krvi. Danas je uhapšen njegov komšija

Kobne večeri mladić i njegov komšija bili su u većem društvu ispred seoske prodavnice. Najverovatnije su popili malo više. Zasad nije poznato oko čega su se posvađali. Ipak, kako motiv naslućuju se neračišćeni računi između porodice osumnjičenog i ubijenog.

- Te dve porodice imaju višegodišnji sukob. Svađe i netrpeljivost traju dugo i verujem da su se te večeri i sporečkali zbog nečeg iz prošlosti. Još ako je momak popio, a kažu da jeste, ko zna šta mu je bilo u glavi. Ipak, ne verujem da je imao nameru da ga ubije - kaže jedan od meštana koji poznaje obe porodice.

Printskrin: Youtube/BikeBlogger

Za mladića osumnjičenog za ubistvo u selu kažu da nije pravio veće probleme. U selu smatraju da bi nesrećni starac bio spasen da je pronađen ranije. Pokojnika je slučajno u nedelju pronašao jedan meštanin, ali tad je već bilo kasno.

Telo je upućeno u Beograd na obdukciju, gde je ustanovljeno da je smrt nasilna.

Istraga bi trebalo da utvrdi motive ovog zločina. Nezvanično se saznaje da ima više svedoka koji bi nadležnima mogli da ispričaju zašto je te večeri došlo do svađe.

Osumnjičenom za ubistvo je nakon policijskog zadržavanja određen pritvor, a kako se nezvanično saznaje, branio se ćutanjem.

VIDEO: MUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA