≫ 

Mladić koji je zaklao babu kod Mladenovca bio je strah i trepet za celo selo: "Bilo je pitanje trenutka kada će se zlo desiti"

Navodno bolovao od psihičkih problema, stanje se pogoršalo kad mu je preminula majka

  • 4

Meštani sela kod Mladenovca, gde je Dejan S. u četvrtak prvo pretukao šipkom, a zatim i zaklao svoju babu Zorku, kažu da su znali da se mladićem nešto nije u redu, ali da su ga izbegavali iz straha!

Jezivi detalji ubistva baba Zorke u Mladenovcu: Posvađali su se, pa ju je unuk Dejan zaklao i mirno pozvao policiju

D.S. je navodno patio od psihijatrijskih problema, ali nakon njegove majke o njemu nije imao više ko da se stara. Komšije kažu da je bilo pitanje kad će D.R. napraviti neki problem.

Znali smo da sa njim nije baš sve kako treba, sklanjali smo se i vodili računa da mu se ne zameramo/Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Dejan je oduvek bio drugačiji, još i dok se školovao. O njemu je najviše vodila računa majka, ona ga je vodila kod lekara i držala pod kontrolom. Međutim, nakon njene smrti, pre nekoliko meseci, ta briga je bila prepuštena babi – priča jedan od komšija.

D.S. ima dve sestre, ali one ne žive tu.

- Obilazile su brata i babu, ali najveći teret je imala ubijena baka. I ona je bila u godinama i teško da je mogla da vodi računa o sebi. Govorila mu je da pije lekove, ali i da se ženi jer je nesrećna osećala da više nije sposobna da vodi računa o njemu – kaže komšija.

Kad god bi baba počela da mu pridikuje, prema komšijinim rečima, D.R. bi pobegao od kuće.

- Šetao bi voćnjakom ili bi vozio bicikl po nekoliko sati u selu. Znali smo da sa njim nije baš sve kako treba, sklanjali smo se i vodili računa da mu se ne zameramo – rekao je komšija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    21. april 2018 | 09:28

    I da ga je neko prijavio sta bi bilo, nije on jedini ! Svako mesto ima lokalnog siledjiju a sto je najgore cesto policija zna !Kad se desi ovako nesto onda pametuju svi sto niste prijavili ! Policija nema kordinaciju sa sudstvom i uvek se postavlja pitanje "sta je starije kokoska ili jaje" a dotle poreski obveznici kojima se uzima novac za policiju i sudstvo nastradaju !

  • Mara

    21. april 2018 | 07:47

    Odgovornost za ovakve slucajeve je na ljudima koji ga poznaju i ne briga drzave i nadleznih institucija. Tu nema filozofije, ako su znali a cutali odgovornost je na njima.

  • aco

    21. april 2018 | 07:09

    neka robija sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA