Jezivi detalji ubistva baba Zorke u Mladenovcu: Posvađali su se, pa ju je unuk Dejan zaklao i mirno pozvao policiju

Dejanovo stanje se pogoršalo kada mu je jesenas umrla majka za koju je bio emotivno vezan

  • 4

Policija je uhapsila Dejana S. (37) u selu Kovačevac kod Mladenovca zbog sumnje da je ubio svoju babu Zorku Stanković (85), saznaju "Novosti".

Dejan je posle toga sam pozvao policiji i ispričao šta je uradio, i po njihovom dolasku nije se opirao hapšenju.

Užas u Beogradu: Leš muškarca pronađen kod pružnog prelaza u Železniku

U kući Stankovića, u kojoj se dogodila tragedija, još uvek traje uviđaj, a kako nezvanično saznajemo od komšija, ubistvu je prethodila svađa bake i unuka.

Navodno, baka Zorka je unuku rekla da ide da traži posao i da mora nešto da radi, a prebacivala mu je, tvrde komšije, i to što je ušao u neke godine, a ne ženi se i ne stvara porodicu.

- Zorka je često insistirala da Dejan ide da se leči i da pije lekove. Međutim, on nije voleo da mu se to govori i tada bi pobesneo. Pretpostavljam da je i sada tako nešto dovelo do kulminacije - kaže jedna od komšinica.

Foto: Telegraf

Meštani Kovačevca kažu da gotovo svi koji žive u ovom selu, znaju da je Dejan još u detinjstva imao određene psihičke probleme.

Navodno, lečio se i primao je terapiju, a komšije kažu da je umeo satima da vozi bicikl po selu i da su meštani, znajući kako stvari stoje, uglavnom sklanjali decu sa ulice a i sami se "evakuisali" kada bi on naišao.

Konačno, prema njihovom tvrdnjama, Dejanovo stanje se pogoršalo kada mu je jesenas umrla majka za koju je bio emotivno vezan.

Zapao je u još veću depresiju, a i kako se sumnja, verovatno nije redovno uzimao terapiju, a već ostarela baka nije mogla dovoljno da ga kontroliše.

Šta se zaista dogodilo i koji je pravi motiv ove tragedije, pokazaće istraga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA