≫ 

Gledala sam kako siluje moje dete držeći pištolj uperen u nju: Majka progovorila o strašnom iživljavanju u Starim Banovcima

Majka devojčice objašnjava da dete nije živelo s njom, već u hraniteljskoj porodici

  • 8

V. J, majka devojčice K. J. (14) koju je, kako se sumnja, D. R. (65) držao 10 dana u svojoj kući u Starim Banovcima i iživljavao se nad njom, videla je u policijskoj stanici snimak na kom stariji čovek drži pištolj uperen u njeno dete.

Muškarac (65) zarobio devojčicu (14) u Starim Banovcima, danima je silovao i sve snimao

- Vidi se kako je udara i seksualno zlostavlja. Nisam mogla da verujem šta joj je uradio.

D. R. je uhapšen 5. aprila i određen mu je pritvor od 30 dana, međutim, nije poznato da li je pritvor određen zbog nedozvoljenog držanja gasnog pištolja ili zbog krivičnog dela pedofilije. Majka devojčice objašnjava da dete nije živelo s njom, već u hraniteljskoj porodici.

Devojčica živela u hraniteljskoj porodici, Foto: Pixabay

- Njen otac S. J. nas je ostavio i oženio se drugom ženom, a ja nisam imala uslova da je čuvam pa je Centar za socijalni rad odlučio da se o njoj brine tetka, odnosno sestra njenog oca. Ne znam u kakvim je uslovima moje dete živelo, ali znam da su je puštali da radi šta hoće. Ne znam ni odakle poznaje D. R. i kako je uopšte završila kod njega - priča V. J.

LEKARI VIDELI POVREDE

Ona dodaje da se za seksualno zlostavljanje saznalo tek kad je devojčica K. J. bila kod lekara.

- Tamo su primetili povrede, a ona je ispričala da ju je D. R. primoravao na polne radnje i da je sve to snimao telefonom. Kad ga je policija uhapsila, zvali su me u policijsku stanicu i tamo su mi pokazali snimak na kom se vidi zlostavljanje moje ćerke - tvrdi V. J, koja s porodicom živi u Batajnici.

Sa druge strane, komšije D. R. sumnjaju u celu priču devojčice, ali, kako kažu, ne mogu da tvrde da znaju šta se dešava u njegova četiri zida.

NAPUŠTENA I SAMA

- Ta devojčica je bila napuštena i često je šetala ulicom prljava i sama. D. R. je dobar čovek i nikog ne bi vratio s praga svoje kuće. Tom detetu je hteo da pomogne, davao joj novac, hranio je, oblačio. Njegova su vrata uvek bila otvorena, i sumnjam da je bilo koga, pa i nju, držao zaključanu. Sa druge strane - ne znam... Ko može da zna šta se dešava kod komšije u kući - iskrena je komšinica koja D. R. poznaje više od 40 godina.

Devojčica je ispričala da ju je D. R. primoravao na polne radnje i da je sve to snimao telefonom, Foto: Profimedia/Alamy

Prema njenim rečima, devojčica je problematična.

- Komšije pričaju da je upadala u kuće i krala stvari. Govorila sam D. R. da je ne pušta u kuću, da će mu samo napraviti problem, ali nije hteo da sluša - kaže komšinica.

Savo J, deda navodno zlostavljane devojčice, kaže da je dete svojeglavo i da joj veruje, ali i ne veruje.

- Taj čovek joj je više puta davao hranu, novac i odeću. Bio je dobar prema njoj. Ona tvrdi da ju je terao da sve to radi.

VIDEO Pogledajte ispovest oca koji je izgubio ćerku ali je nad ubicom izvršena smrtna kazna:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje

    23. april 2018 | 07:21

    Pa kako sad .,ovamo imaju snimak i dokaze a na drugoj strani ne veruju.

  • ZDRAV RAZUM.

    23. april 2018 | 09:11

    SMRTNA KAZNA.

  • Miki

    23. april 2018 | 07:04

    Kako dobar covek,pa valjda policija ima snimak sta je sve uradio devojcici,to je dokaz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA