≫ 

Ovo je Milan Đuričić, osuđen za ubistvo Arkana: Pre pucnja na Ražnatovića niko nije znao za njega

Đuričić je od 2006. godine u bekstvu

  • 3

Vest da je u sredu popodne u Južnoj Africi ubijen Milan Đuričić Miki, čovek koji je osuđen na 30 godina zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, odjeknula je kao bomba. Naročito zato što je Đuričić od 2006. godine bio u bekstvu. Interpol, međutim, još ne može da potvrdi da je danas stradao on, a navodi se da je verovatno u pitanju belgijski državljanin koji podseća na njega.

Dobrosav Gavrić, Dragan Gagi Nikolić i Milan Miki Đuričić bili su glavni osumnjičeni za atentat na Arkana i njegova dva prijatelja. Prvi je osuđen na 35 godina zbog ubistva, a druga dvojica na 30 zbog saučesništva. Samo Gavrić služi kaznu, dok su druga dvojica u bekstvu.

Arkanov ubica ipak živ? Ni Interpol ne može da potvrdi ko je stradao u obračunu u Južnoj Africi

Đuričić je sa Dobrosavom Gavrićem, od 2002. godine, kada su izašli iz pritvora, pa sve do izricanja presude 2006. godine, viđan često u lozničkim kafićima i restoranima.

Za Đuričića niko nije čuo pre ubistva Arkana/ Printskrin: B92

Za razliku od Gavrića, koji je bio dobro znan u raznim krugovima i u Beogradu, njegov prijatelj Đuričić ni po čemu nije bio poznat ni prepoznatljiv sve do ubistva Arkana u "Interkontinetalu". Đuričića je u svet "žestokih momaka" uveo njegov rođak Dragan Nikolić Gagi, koji je bio "ime" u tom svetu.

Gavrića je Svetlana Ceca Ražnatović prepoznala kao ubicu i pljunula ga na suđenju uz reči: "Izdajniče, znaš li koga si izdao, koga si ubio?! Smradu, đubre!". Nakon ovoga pobeći će iz Srbije u Južnoafričku republiku. Đuričiću se svaki trag gubi 2006. i niko ne zna gde je i da li je uošte živ. Sve do danas kada je stigla informacija da je ubijen.

Čim su pobegli, pretpostavljalo se da su zajedno jer Gavrić nije "kalibar" da funkcioniše sam u nepoznatom svetu.

VIDEO: Kakav je bio život Željka Ražnatovića Arkana

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA