Tragedija na raskrsnici: Poginuo motociklista na Voždovcu

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt na licu mesta

  • 11

U Beogradu je u saobraćajnoj nesreći, na raskrsnici Ulica Vojvode Stepe i Ulice Ruža, poginuo motociklista (40), rečeno je u Hitnoj pomoći.

Beograđanka (25) zbog ljubomore popila pilule, sela u BMW, dodala gas i zakucala se u tržni centar

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da se ta neseća dogodila oko 22 časa i da je Hitna pomoć konstatovala smrt na licu mesta.

Prema njenim rečima, od sinoć do šest sati jutros, dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe.

U saobraćajnoj nesreći u Ulici Milorada Ćirića, sinoć oko 20 sati, povređen je desetogodišnji dečak, koji je zbog lakše povrede glave zbrinut u Urgentnom centru.

Hitna pomoć Foto - ilustracija: Telegraf/ A. Nalbantjan

Kod pumpe Zmaj 1, koja se nalazi na autoputu za Šid, žena (22) udarila je automobilom u zid supermarketa, a potom je prevežena na VMA.

U saobraćajnoj nezgodi na uglu Ustaničke i Bulevara kralja Aleksandra muškarac (52) je imao istegnuće vrata i pružena mu je pomoć na licu mesta.

Ekipe Hitne pomoći tokom noći, do šest jutros, intervenisale su 96 puta, od čega je 15 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, psihijatrijski bolesnici i oboleli od karcinoma.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vozač motornog vozila

    26. april 2018 | 10:54

    Tragedija je činjenica da mnogo vozača automobila upotrebljava telefon u vožnji(bez bluetooth slušalice). Tragedija je činjenica da mnogo vozača automobila izvodi polukružno ili se isključuje/uključuje preko pune ili duple pune linije. Tragedija je činjenica da mnogo vozača automobila seče levu krivinu i prelazi u suprotan smer, kao da su na nekakvim trkama. Tragedija je činjenica da mnogo vozača automobila ne upotrebljava migavce ili ih ne upotrebljava blagovremeno. Tragedija je činjenica da mnogo vozača automobila ne obraća dovoljno ili nimalo pažnje na vozila manja od svog automobila, prilikom uključivanja i isključivanja iz saobraćaja, promene trake i sličnih manevara. I tako dalje. Arhiva snimaka sa moje kamere je poprilično obimna i veoma interesantna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA