≫ 

Nepoznati detalji iz noći u kojoj je ubijen Arkan: Gavrić skrivan u lozničkoj bolnici, sestrama koje su ga negovale bilo zabranjeno da izađu iz sobe

- Policija je bila svuda, na krovu, po hodnicima, proveravali su lične karte - priča izvor Telegrafa

  • 2
Dobrosav Gavrić, Opsta bolnica u Loznici Printskrin: Youtube/bolnicaloznica.rs

Noć kada je Dobrosav Gavrić (42), jedan od optuženih za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinentalu, transportovan u lozničku Opštu bolnicu, zaposleni još uvek pamte. I ne samo tu noć, već i narednih 15 dana, koliko je on bio na lečenju.

Ko je Đuričić osuđen za ubistvo Arkana? Likvidiran je u Africi, imao tešku mladost, a jedan trenutak u životu napravio je od njega kriminalca (FOTO)

Kako za Telegraf.rs saznaje, te dve nedelje je bolnica pretvorena u policijsku stanicu. Gavrića je primio i tada lečio doktor Milomir Vasiljević (50). Loznički lekar osuđen je na kaznu zatvora od osam meseci, uslovno na tri godine, zbog prikrivanja dokaza protiv Gavrića.

Rekonstrukcija zločina u "Interkontinentalu", Foto: Facebook

Ranjenom Gavriću, Dragan Nikolić Gagi je pomogao da izađe iz hotela i odvezao ga do mesta na Novom Beogradu gde ga je preuzeo Dejan Pitulić i prevezao u lozničku bolnicu.

Kada su zaposleni sutradan pokušali da uđu u bolnicu, sačekalo ih je iznenađenje na ulazu. Sve su ih pretresali, a policajac im je tražio ličnu kartu.

Da ga nisu povređenog u stomak, te noći kada se desilo trostruko ubistvo u "Interkontinentalu", prevezli u bolnicu u rodnom gradu, upućeni kažu da bi Gavrić, da je ostao u Beogradu, odavno bio pokojni.

DANONOĆNO OBEZBEĐENJE

Policija ga je u bolnici čuvala 24 sata, bili su i na krovu, po hodnicima, na ulazu na kapiji. Zaposleni nigde nisu mogli tek tako da uđu, sve su proveravali.

Gavrić je bio na Hirurgiji, u šok sobi i sestre koje su imale "sreću" da budu tu raspoređene, jednom kada bi ušle u sobu, nisu smele više, do kraja smene, da izlaze. Bilo je jako opasno.

Bolnica bila prepuna policije, Foto: bolnicaloznica.rs

Osim Gavrića, za trostruko ubistvo u "Interkontinentalu", u kom su 15. januara 2000. godine, pored Arkana, ubijeni i Milenko Mandić i Dragan Garić, na po 30 godina zatvora osuđeni su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji je, danas je potvrđeno, ubijen u obračunu u Južnoj Africi.

Gavrić je inače rođen u lozničkom selu Trbušnica, završio je Srednju školu unutrašnjih poslova, a od 1996. godine radio je kao policajac u brigadi SUP Beograd.

VIDEO: Kakav je bio život Željka Ražnatovića Arkana

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    27. april 2018 | 10:23

    Čudno je da uvek gledamo samo rekonstrukcije. Gde je originalni snimak? U takvom hotelu nisu radile kamere? Priča za malu decu.

  • Vladimir Kovacev

    27. april 2018 | 13:45

    Koje su ovo sarene laze vise,koga to interesuje?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA