Milan je poginuo na svoj 20. rođendan i to na motociklu koji je dobio na poklon od roditelja dan pred nesreću

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu

  • 10

Šiđanin Milan Pejić poginuo je u sredu na svoj dvadeseti rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon - dan pred nesreću. On se sudario sa putničkim vozilom i tom prilikom zadobio je fatalne ozlede, dok je njegov suvozač i prijatelj V. P. (17) teže povređen. Mladić se nalazi u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici ali, kako je rečeno "Novostima", nije životno ugrožen.

Stoperi kod Šida kidnapovali vozača, naterali ga da se skine go, pa mu oteli auto i 100 evra

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu, u kojoj je sa majkom Oljom, ocem Zoranom i bratom Dimitrijem živeo nastradali mladić.

- Velika tuga za tako divnu i skladnu porodicu. Roditelji su hteli da ga obraduju za rođendan i dan ranije kupili mu motocikl - priča jedna od komšinica porodice Pejić, koja još ne može da smogne snage i ode da izjavi saučešće.

Do nesreće je došlo na raskrsnici Ulica Jovana Dučića i Zmaj Jovine u Šidu, kada je motocikli za kojim je upravljao Milan udario u putničko vozilo marke "reno kangu".

Odmah nakon nesreće vozač motocikla i njegov suvozač sedamnaestogodišnjak sa teškim povredama prevezeni su u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu, ali nažalost, Pejić je podlegao povredama.

Do nesreće je došlo na raskrsnici Ulica Jovana Dučića i Zmaj Jovine u Šidu Ilustracija Foto-ilustracija: pixabay.com

Za nastradalog Šiđanina, meštani imaju samo reči hvale, kao finog i dobrog mladića. Milan će danas biti sahranjen na Pravoslavnom groblju u Šidu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    27. april 2018 | 13:03

    Mene puskom ne bi mogao da nateras da se popnem na motor jaci od 50ccm... Od malog kamena, moze da ti yavisi zivot...plus,kuče,mačka,rupa...sve to može biti fatalno po vozača. Zašto mu ne kupiše auto???... za isti iznos novca... 4 točka, udobno sedište, lagana muzika, lepa devojka sedi pored tebe i prstima ti mrsi kosu u cvetu mladosti. Ima li sta lepse!? Ovako, ostaje zal za ovim momkom i velika griža savesti roditelja... Neka počiva u miru i laka mu srpska zemlja.

  • Zoran Veteran

    27. april 2018 | 13:49

    Današnji klinci nisu ni za skuter od 50 kubika, nekad se znalo ko vozi motor, danas svaka susa hoće nešto, kod mene u kraju svako veče divljaju sa skuterima bez kacige i to roditelji svi ladno znaju i posmatraju,policija ne radi svoj posao dovoljno, kada bi češće bili po ulicama manje bi divljali..

  • lea

    27. april 2018 | 11:18

    Roditelji ce sebi prebacivati celog zivota sto su mu kupili motocikl.Veoma opasno prevozno sredstvo. Verovatno je to veoma zeleo. Poznajem licno dve osobe koje su tako izgubile zivot: sin moje rodjake i sin moje prijateljice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA