≫ 

Divljao autoputem 228 kilometara na čas: Policija ga jedva zaustavila kod Jagodine, sledi služenje kazne u zatvoru

Pripadnici saobraćajne policije su vozilom presretač sustigli stranog državljanina nedaleko od Jagodine u smeru ka Nišu

  • 47

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave saobraćajne policije danas na auto-putu Beograd-Niš zaustavili vozilo kojim je upravljao strani državljanin G.G. (41) koje se kretalo brzinom 228 kilometara na čas.

Filmska potera na auto-putu: Razbojnici pokrali porodicu stranaca, odneli im novac i pasoše, a onda je počela akcija policije

Pripadnici saobraćajne policije su vozilom presretač sustigli stranog državljanina nedaleko od Jagodine u smeru ka Nišu.

Zbog prekršaja nasilnička vožnja on je po skraćenom postupku odveden kod dežurnog sudije za prekršaje u Jagodini, koji mu je izrekao kaznu zatvora od 30 dana i zabranu upravljanja motornim vozilom na teritoriji Republike Srbije u trajanju devet meseci.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deja

    6. maj 2018 | 23:40

    Konacno pravi potez. Dolaze ovde besnim kolima stranci i kao ma platicu 100-200 evra kaznu nemogu mi nista. E pa bato sad sa svajcarskim i nemackim pasosem u bajbok 30 dana pa pevaj na nemackom zbog 228 km/h " Hilfe deutachland habe nur 200 gefahrt" :-). Policija ima pivo od mene za ovo hapsenje. Kod nas svi smatraju da smeju divljati nekaznjeno ili kao za sicu evra da se provuku. E pa nece da moze bato. Panduri Bog vam zdravlja dao. U svajcarskoj nesmeju divljati , tamo je zabrana voznje za ovo 2 godine, psihijatrijski pregled, zatvor , kazna 5000 CHF itd... Potpis :Svajcarac Dejan.

  • ...

    6. maj 2018 | 20:03

    A kaznu da plati, jok...?? Sad će o trošku gradjana da spava jede i pije, još da ima mesta u zatvoru... koga vi folirate???

  • ljuba

    6. maj 2018 | 22:15

    Nigde u zakonu o bezbednosti saobraćaja ne stoji da presretaci mogu da voze 250 km na sat, ili neograničeno. Pa to je isto ugrožavanje sigurnosti na putevima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA