≫ 

Optužnica protiv domara pedofila (41) zbog obljube učenice (13): Obećavao joj brak, sad mu preti 12 godina zatvora

Prošle godine optuženi je žrtvu odveo u zakupljeni bungalov gde je devojčicu privoleo na seksualni odnos i obeščastio

  • 2

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv domara V. V. (41) zbog obljube učenice (13) Osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa. Maloletnica na kraju priznala roditeljima da je u vezi sa domarom.

Uhapšen domar u osnovnoj školi (41) koji je obljubio dete (13): Pedofil sa učenicom u vezi od maja 2017. godine!

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je za obljubu nad detetom zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Optužnica tereti školskog domara da je imao višemesečnu emotivnu vezu sa učenicom (13). Zabranjenu ljubav sa maloletnom učenicom pedofil je počeo u maju 2017. godine. Seksualni odnos sa maloletnicom oženjeni pomoćni školski radnik imao je u decembru prošle godine.

Domar je navodno obećavao brak da bi devojčicu nagovorio da imaju seksualne odnose. Devojčici je napasnik kupio mobilni telefon “ajfon”, u kojem su pronađene lascivne poruke.

Pedofil (53) iz Kaluđerice lizao i pipkao devojčicu (12): Čestitao joj Novu godinu, pa je namamio u stan

Maloletnicu je domar obasipao brojnim poklonima, a krajem prošle godine odveo ju je u zakupljeni bungalov obližnjeg motela, gde je devojčicu privoleo na seksualni odnos i obeščastio.

Zabranjena ljubavna veza trajala je sve dok porodica nije primetila da sa devojčicom nešto nije u redu. Maloletnica je roditeljima priznala da je u ljubavnoj vezi sa školskim domarom, koji ima ženu i tri sina. Optuženi, koji nije priznao krivično delo obljube nad detetom, povremeno radi i kao di-žej u noćnim klubovima u Preševu.

(Telegraf.rs/S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taty

    8. maj 2018 | 14:42

    Boze dragi koliko je ovo odvratno na tako puno nivoa....

  • Biljana

    9. maj 2018 | 12:05

    40 godina robije bez razmisljanja.Dosta nam je ovog slj.ama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA