≫ 

Uhapšen i treći otmičar taksiste i ima samo 17 godina

Taksista je pozvao policiju koja je postavila zasedu razbojnicima i uhapsila ih na putu za Niš

  • 0

Niška policija uhapsila je oko 11 sati S.H. (20) i jednog šesnaestogodišnjaka zbog sumnje da je sa dvojicom mladića napao vozača taksija i oteo ga, a kasnije u toku dana uhapšen je i treći osumnjičeni.

Radi se o sedamnaestogodišnjem momku protiv koga će biti podneta krivična prijava za razbojništvo i protivpravno lišenje slobode.

Njih trojica su jutros ušli u taksi i od vozača zatražili da ih odveze do ulice Ivana Milutinovića nakon čega su ga izudarali, prebacili na zadnje sedište a S.H. je nastavio da upravlja njegovim vozilom.

Potera u Nišu: Tri putnika otela taksistu, prebili ga, pa mu uzeli i taksi, policija traži odbegle razbojnike

Otišli su do sela Lužane kod Aleksinca gde su ga izbacili iz auta, nakon što su mu uzeli mobilni telefon i tablet. Taksista je pozvao policiju koja je postavila zasedu razbojnicima i uhapsila ih na putu za Niš.

S.H. je je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu dok je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA