Nišlija zamalo ubio devojku i sebe: Svom silinom se zakucao u automobil (FOTO)

Oboje povređenih Hitna pomoć je prebacila u Urgentni centar

  • 27

Motociklista i devojka koja je sa njim bila na mestu suvozača povređeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19:25 sati dogodila u Nišu, nedaleko od Autobuske stanice.

Povređeni maturanti u Novom Sadu u prevrtanju automobila: Vozilo sletelo s puta i okrenulo se na krov (FOTO)

Prema prvim informacijama, motociklista je krećući se iz pravca Niša ka Beogradu velikom silinom naleteo na putničko vozilo, koje je dolazeći iz suprotnog pravca skretalo ka ulici Aleksandra Medvedeva jer mu nije ustupilo pravo prvenstva.

Oboje povređenih Hitna pomoć je prebacila u Urgentni centar. Uviđaj je u toku.

Foto: Telegraf

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    19. maj 2018 | 22:04

    Da nisam procitao citav tekst zaključio bih da je kriv motorista a iz teksta se jasno vidi da mu automobil nije ustupio pravo prvenstava .zasto tolika mrznja prema vozacima motora ?stidite se!!!!!!!

  • Boki

    19. maj 2018 | 20:18

    Ako je velikom silinom naleteo kako je auto mogao da mu ustupi pravo prvenstva kad ga u toj "silini" vozač automobila nije ni video?

  • Pravila

    19. maj 2018 | 20:20

    Alo bre, gledajte i nemoj da secete tako, uvek cete lose proceniti brzinu, a posebno motora u susret... ima onih koji misle e bas me briga, u kolima sam on je slabiji i treba da se pazi idem ja pa on neka koci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA