≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno pisanje Telegrafa: Evo ko sudi prvi večiti derbi finala ABA lige

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće svi biti zadovoljni...

  • 5
Sašo Puk, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Partizana u prvo meču finalne serije ABA lige sutra u 20:30 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a liga je delegirala sudije za ovaj meč.

Sada je zvanično poznato ko će suditi prvi meč finalne serije regionalnog takmičenja, a reč je o veoma dobro poznatim licima.

O ovome smo juče pisali, a danas se obistinilo. Kao glavni sudija biće Slovenac Saša Pukl, dok će mu pomoćnici biti Srbin Milivoje Jovčić i Hrvat Luka Kardum.

Očekuje se veoma vrela atmosfera, a u poslednjih nekoliko godina moglo se videti koliko domaći teren znači, što možete pročitati i u ovom tekstu.

(Telegrf.rs)

Video: Gde js Stručni savet? Zvezda i Partizan, Topić i košarka u Srbiji danas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. maj 2024 | 14:35

    Namerno neću da napišem koji klub volim. Ko kod da sudi, biće problema. Ko god da pobedi ovi drugi će da kukaju. Samo nas pustite da gledamo, da navijamo. Ne trujte nas. Do pobede!

  • poy

    12. maj 2024 | 14:39

    Znaci 3 grobara, sport nema vise smisla..dal ne mogu oni nikog posteno da dobiju pa moraju da namestaju? ionako ce izgubiti i sa sudijama al ajde, bas da vidimo koliko ce da kradu za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA