≫ 

Majka i ćerka u kući držale 8 kilograma droge, ali to nije dovoljno za zadržavanje u pritvoru - puštene su da se brane sa slobode

U kući u kojoj žive, pronađeno je sedam kilograma i 518 grama marihuane, 200 grama amfetamina i vagica za precizno merenje, a u njihovom "mercedesu" još 515 grama marihuane

  • 12

Ljiljana Bojković (42) i Katarina Mladenovski (19), majka i ćerka iz Pančeva koje su uhapšene nakon što je policija iz njihove kuće i kola zaplenila osam kilograma droge, puštene su da se brane sa slobode.

Pančevačka policija uhapsila je još prošlog vikenda majku i ćerku. One su provele 48 sati u policiji, nakon čega su sprovedene na saslušanje kod višeg javnog tužioca u Pančevu.

Uhapšene mama i njena ćerka narko-dilerke iz Požege: Proizvodile skank, za njih ga prodavali sveštenik i veroučitelj

- I majka i ćerka su saslušane kod tužioca nakon čega su puštene da se brane sa slobode, jer nije bilo osnova za njihovo zadržavanje - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, Ljiljana i Kristina policiji nisu poznate odranije, a do sada nisu povezivane sa kriminalnom sredinom.

Ljiljana Bojković/ Foto: Facebook

- Dalja istraga utvrdiće zašto je kod njih bilo čak osam kilograma različitih psihoaktivnih supstanci. Naložena su veštačenja i saslušavanje svedoka - objašnjava sagovornik.

U kući u kojoj žive, pronađeno je sedam kilograma i 518 grama marihuane, 200 grama amfetamina i vagica za precizno merenje, a u njihovom "mercedesu" još 515 grama marihuane.

Uhapšena devojka je maturant Farmaceustke škole u Beogradu, a njena majka do pre nekoliko godina radila je u Rafineriji u Pančevu.

- Ona je tamo radila zajedno sa bratom Dejanom. Međutim, Dejan je 1999. godine nastradao u NATO bombardovanju. Ljiljana ima samo Kristinu i njih dve su oduvek veoma bliske - kaže poznanik ove porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    23. maj 2018 | 20:58

    Bravo,a onaj poljoprivrednik u zatvor? Pa jel to pravda???

  • Vojin

    23. maj 2018 | 22:09

    Kao prvo nisu iz Pa nego iz sela Jabuka. Ovo je zalosno... da jedna majka uci svoje dete da bude propalitet u zivotu !

  • Blanki

    24. maj 2018 | 08:18

    Nastala je neka nova moda,moj komsija,kralj narko dilera, i svih ostalih vidova kriminala,nosi NANOGICU,radi od kuce a kada hoce nekoga da ubije,lepo ga iskljuce do obavljenog posla. Rodjaci su u sluzbi bezbednosti,on je terorista a Srbija i gluva i slepa!Vodi se kao "socijalno ugrozena manjina". Ima od drzave potpuno besplatan zivot,jos mu placaju zeni i mami za svaku trudnocu "trudnicko",pa "porodiljsko",pa "deciji dodatak" pa stipendiju za svako dete koje ide u skolu,a svekrva i snajka svake godine trudne a zasto i da ne,do je finansijski dobitak! I onako druge obaveze nemaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA