≫ 

Napadaču koji je pucao u bračni par u Zemunu preselo zbog skidanja gaća njegovom sinu, pa rešio da se osveti?!

- Moj zet je u slušalicu počeo da viče: "Ovaj nas ubi, upucao nas je, dođite brzo, zovite Hitnu" - ispričala je baka jednog od dečaka

  • 25

- Zoran je došao kod nas zbog sukoba dece, a onda je pucao na moju ćerku Katarinu i zeta Sinišu. Pričali smo najnormalnije, onda je ustao i krenuo ka vratima! Uperio je pištolj prvo u mog unuka, pa se predomislio, a zatim mi je upucao ćerku, pa zeta, koji je telefonom razgovarao s policijom, a zatim i na mene, ali me je promašio - priča za Alo Slavica L. , majka Katarine J (43) i tašta Staniše J. (40), koji su u nedelju ranjeni u njihovom stanu u ulici Goce Delčeva u Zemunu.

Vršnjačko nasilje prethodilo užasu na Novom Beogradu? Pucao u bračni par zbog bizarne igre jednog od dečaka

Uhapšen muškarac koji je pucao u bračni par čiji se sin potukao sa njegovim

Zoran Grujić (49) je kod bračnog para došao zbog tuče između njegovog šestogodišnjeg i jedanaestogodišnjeg sina Katarine i Staniše.

Stan u kome je došlo do obračuna Foto: Telegraf

- Ćerka Katarina i ja posmatrali smo mog unuka kroz prozor kako se igra loptom sa drugom decom. Bilo je sve u redu i ponašao se najnormalnije. Sklonile smo se s prozora i nije prošlo ni pet minuta, a moj unuk je uleto u stan i ponavljao: "Uradio sam nešto loše". Počele smo da ga grdimo kako bismo ga uplašile, rekle smo da će doći policija da nas bije ili neko od roditelja.

- Nije prošlo ni 20 minuta, a neko je zvonio na vrata. Pogledale smo na špijunku i videle nepoznatog muškarca. Odmah smo pretpostavile da je otac nekog deteta. Pustili smo ga u stan, najnormalnije je seo, pričali smo i u međuvremenu je došao moj zet. Staniša je takođe grdio mog unuka, a zatim je otišao u drugu sobu da zove policiju. Sve je delovalo u redu. Tada je zet pitao policiju: "Da li da mi dođemo kod vas ili ćete vi doći?" - policajac mu je rekao da oni dođu u stanicu. Nakon što je to Zoran čuo, bez reči je krenuo ka izlazu - kaže Slavica I.

Tada je se dogodilo ono što nisu ni sanjali.

- Krenula sam za njim da ga ispratim misleći da ide po svog sina kako bismo svi otišli u policiju. U tom trenutku, Grujić je izvadio pištolj, za koji sam mislila da je igračka. Prvo je uperio pištolj u mog unuka, ali se predomislio. Kada je naišla moja ćerka Katarina, pucao joj je u nogu. Za to vreme, moj zet je i dalje u drugoj sobi pričao s policijom. Poajvio se i on, još držeći slušalicu i pričajući s policijom, a Zoran mu je pucao u nogu. Moj zet je u slušalicu počeo da viče: "Ovaj nas ubi, upucao nas je, dođite brzo, zovite Hitnu". Pucao je i na mene, ali me je promašio, a nakon troga je pobegao - ispričala je baka za Alo!

Policija na licu mesta Foto: Telegraf

Stanišin i Katarini sin, inače važi za problematičnog, a tog dana je pokušao da skine gaće Zoranovom detetu, a nakon toga poprilično jako ga pretukao, iako je dvostruko mlađi od njega, saznaju iz istrage.

Policija je uhapsila Grujića, koji je pucao na supruužnike i tereti se za krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. Njemu je odrđeno zadržavanje do 48 stai. Ranjeni supružnici su dobili prostrelne rane u predelu nogu i pušteni su na kućno lečenje.

Napadač je, inače fudbalski menadžer i, pored sina, ima još jedno dete. Komšije za njega imaju samo reči hvale.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza007

    5. jun 2018 | 11:44

    Baba ko svaka baba laze sta uradila salto unazad ili matrix potez i izbegla metak ...Decko nasilnik je isteran iz skole maltretirao decaka skidao golog i prebio da je morao da se ušiva...Nije trebalo da puca ...ali sasvim primereno bi bilo cekic u hrskavicu obe noge svi zajedno.

  • Miloš1976

    5. jun 2018 | 11:21

    Muka mi je od licemera i moralista..Da mi neko na ovaj način maltretira dete i verovatno posle da njegovi roditelji glume ludilo,ne bih možda pucao,ali bih glave lomio..Tačka.

  • Suzana

    5. jun 2018 | 11:18

    Problematičan dečak dolazi kući i kaže da je uradio nesto loše a baba ga pravda ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA