≫ 

Uhapšeni bokser na Novom Beogradu devojci izbio sve zube: Policija je pronašla vezanu i unakaženu (FOTO)

Pavle Popović (36) se sumnjiči da je razvalio vrata stana devojke, sa kojom je u emotivnoj vezi, a potom joj rukama i nogama zadao više udaraca po glavi i telu

  • 49

Bokser Pavle Popović (36) koji je danas uhapšen jer se mučki iživljavao nad Lj.T. (30) nesrećnoj devojci izbio je zube, unakazio lice i glavu. Njene pozive u pomoć čula je komšinica koja ju je, u stanu, zatekla skroz krvavu, a kako komšije kažu, lekari joj se bore za život. Žrtva je sa napasnikom bila više od pet godina u vezi.

Lj.T. živi u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom Beogradu.

- Devojka živi sa majkom, očuhom i bratom. Popović je kod Lj.T. došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra - kažu komšije iz Ulice Jurija Gagarina 139, koje još ne mogu da se povrate od šoka zbog incidenta koji se u njihovoj višespratnici dogodio danas oko 10.30 časova.

Policija uhapsila mučitelja iz Beograda: Vezivao i tukao devojku, nađena sa modricama po glavi i telu

Nakon toga, usledio je haos.

Pavo Popović Foto: Facebook/Pavo Popovic

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Popović je nastavio da viče na Lj. a onda i da je udara rukama. Devojka se branila, koliko je to bilo u njenoj moći, ali napasnik ju je, ipak, savladao i vezao. Onda je nastavio da je udara rukama i šutira nogama po telu i glavi.

- Besomučno je udarao Lj. svuda gde je stigao, ali najviše po glavi. Izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu. Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od komšinica čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi pretučena devojka, već je bilo kasno.

Devojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvesnom stanju. Samo je, kažu, uspela da kaže "pomozite", a onda se onesvestila - priča jedan od komšija i pokazuje gde je, ispred zgrade, pošto je unakazio devojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor devojčinog stana.

Pavo je devojci sa kojom je bio u vezi pet godina izbio zube Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povređenu devojku u bolnicu. Napasnik je za to vreme pobegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda. Posle određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Komšije Lj.T. o njoj, kao i o njenoj porodici, imaju samo reči hvale.

- Lj. znamo od rođenja. Otac i majka su se doselili u ovaj hotel i ona se tu i rodila. Uvek je bila dobro dete, pristojna i kulturna devojka. Završila je DIF, zaposlila se. Radila je u teretani. Gde je i kako upoznala Popovića, sa kojim je više od pet godina u vezi, ne znamo. Ali, poznato je svima u komšiluku da je on i ranije umeo verbalno, pa i fizički, da nasrne na nju, naročito kad je čuo da želi da prekine njihovu vezu - ispričala nam je jedna od komšinica porodice T.

Ipak, kako se saznaje saznaje, Lj. ranije nije prijavljivala policiji svog dečka.

Žrtvu je nasilnik tukao po celom telu Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

- Plašila se, ne toliko za sebe, koliko za porodicu, majku i brata. Znamo da joj je Popović, svojevremeno, pretio da će, ako ga ostavi, učiniti majci ili bratu nažao. Jadna devojka verovatno nije htela da rizikuje, a sada je zadesi ova muka. Lj. je u vrlo lošem stanju, ima teške povrede glave i vrata.

Rekli su nam i da su joj stavili "kacigu". Život joj je ugrožen, sumnja se na unutrašnje krvarenje i lekari se bore da preživi. Ipak, nadamo se najboljem i da će nam se ona brzo vratiti - kažu nam komšije.

PAVLOV BRAT: NIJE ISTINA DA IMA TEŠKE TELESNE POVREDE

Prema rečima bokserovog brata Momira Popovića, ništa što se piše o njegovom bratu u medijima nije tačno. Nema govora, kaže Momir, o izbijenim zubima i hematomima. Više puta se čuo sa Lj. T. i kaže da je devojka dobro i da ima lakše telesne povrede.

- Pavle i Lj. T. jesu imali turbulentnu vezu, ali u prethodna tri meseca skoro i da nisu bili u nekoj vezi, jer je Pavle jedno vreme bio na Tajlandu - objašnjava Momir Popović.

Kako dalje priča Momir, njih dvojica i roditelji žive zajedno u stanu, i devojka Lj. T. je u petak bila kod njih da njegovoj majci vrati ključeve od kola.

Pavle, priča njegov brat Momir, nije bežao od policije niti pružao ikakav otpor. Policija ga je odvela oko 9.15 časova.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OO7

    8. jun 2018 | 21:30

    Bokser pa jos tuko zenu ... Sad bi ja tebe u kavez kod Lava, pa probaj njemu da smrskas vilicu ...

  • Gale

    8. jun 2018 | 21:59

    E sad 40god robije. Pravosudje sad se pokazi. Pa dosta vise. Dokle vise. Pa idi u ring pa se tamo tuci sa takvim kao sto si ti ceo dan. Za ovo nema opravdanja. Ali nema i nepistoji. Dace bog samo da sirotoj devojci bude dobro.

  • Fil

    8. jun 2018 | 22:09

    Sad 5 godina u zatvor, da mu malo veci kriminalci objasne kako se izivljava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA