≫ 

Arkanovom ubici vreme da se daje 40 dana, a on još nije ni sahranjen: Porodica ne može da dobije Đuričićevo telo

Iako porodica želi da sahrani Đuričića u Loznici, njegovom rodnom gradu, još nisu uspeli da prenesu telo

  • 0

Milan Đuričić Miki iz Loznice, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u beogradskom hotelu "Interkontinental", 15. januara 2000. godine, ubijen je u Južnoj Africi 25. aprila. Došlo je vreme i da mu porodica da 40 dana, a on još nije ni sahranjen.

Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih porodici Đuričić, od trenutka njegove smrti znalo se da će biti problema sa papirima za prenos tela.

Ovo je Milan Đuričić, osuđen za ubistvo Arkana: Pre pucnja na Ražnatovića niko nije znao za njega

Iako se u početku govorilo o tome da njegova supruga odbija da pregovara sa Konzularnim odeljenjem o preuzimanju tela iz Južnoafričke republike, kako saznajemo, to nikad nije dovođeno u pitanje.

Porodica želi da Đuričić bude sahranjen u rodnom gradu, ali već skoro 50 dana ne uspevaju da prenesu njegovo telo.

Ulica u kojoj je Đuričić živeo u Loznici/ Foto: Telegraf

Podsećamo, Đuričić je likvidiran na semaforu, na samo 100 metara od restorana u kome ga je čekao član "zemunskog klana" na ručku.

- Belo vozilo pratilo je Đuričića koji je vozio crveni džip. Kad je stao na semaforu oko 13:45 sati, taj automobil ga je obišao i preprečio mu put, a iz njega su istrčala trojica muškaraca koji su iz visokokalibarskog oružja otvorili vatru na vozača džipa. Sve se dogodilo veoma brzo - ispričao je izvor.

- Vozača džipa su meci pogodili u vrat i grudi, pa je samo konstatovana smrt. Ceo automobil je izrešetan, a čovek je ležao preko volana - dodao je izvor.

Osuđen je na 30 godina za ubistvo Arkana/ Printskrin: B92

Đuričić je na mestu ostao mrtav, ubice su pobegle, dok je na vest o likvidaciji zemljaka pripadnik "zemunskog klana", sa kojim je trebalo da se vidi, odmah otišao iz lokala.

Ubijeni Milan Đuričić je bio u bekstvu poslednjih 12 godina, a u Južnoafričkoj Republici je, zajedno sa Dobrosavom Gavrićem koji je takođe osuđen za ubistvo Arkana, nastavio da obavlja kriminalne radnje sa tamošnjim podzemljem.

VIDEO Kako je Bata Radulović pokazao zube pred 30 Arkanovih drugara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA