≫ 

Ovo je mali Aleksa koji je danas poginuo na Divčibarama: Bio jedino dete svojih roditelja, dobar i poslušan đak. Njegova smrt je ceo grad zavila u crno

Cela Subotica oplakuje tragičan gubitak dečaka

  • 36
Aleksa Dimitrov, poginuo, Divcibare Foto: Facebook

Aleksa Dimitrov (10) učenik trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, koji je poginuo danas na Divčibarama, bio je dobro i poslušno dete i njegova smrt će ceo grad zavila u crno, rekli su roditelji njegovih drugara medijima.

Postoji snimak nesreće, vozač na Divčibarama nije kočio? Trebalo je da se deca danas vrate kući, a otišla su autobusom sa jednim praznim mestom

Aleksa je bio jedino dete svojih roditelja, a njegov otac ima ćerku iz prvog braka. Kako saznajemo, nesrećni roditleji su se odmah po saznanju najstrašnije vesti uputili u Valjevo.

Dečak je imao samo 10 godina Foto: Facebook

U školi koju je Aleska pohađao za sutra je proglašen dan žalosti povodom tragičnog gubitka malenog đaka. Večeras je trebalo da bude proslava ispraćanja malih maturanata, ali ona je odložena zbog teške nesreće.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je na grupu dece kod hotela "Pepa" naletelo vozilo marke "tojota", za čijim volanom je bio V. V. (43) iz Beograda.

Nažalost mali Aleksa je preminuo na licu mesta, a dve devojčice T.S i V.T. takođe 10-godišnjakinje, prošle su sa lakšim povredama i one će sa drugom decom upućene na kućno lečenje.

Vozač je uhapšen na licu mesta, saopštio je MUP.

Pogledajte i VIDEO Ljube kip umesto sina, Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA