Užas u Surdulici: Sestra branila brata od napadača, pa izbola pijanog maturanta (18) zbog muzike

Maturant je bio u pripitom stanju, a poznat je po problematičnom ponašanju

  • 2

Maturant D.M. (18) iz sela Ljubata kod Bosilegrada izboden je nožem u centru Surdulice u noći između ponedeljka i utorka nakon kraće prepirke zbog muzike.

Njemu je tri uboda nožem "skakavcem" u predelu stomaka zadala D.T. (34).

Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio na surduličkom šetalištu, kod zgrade Elektrodistribucije, gde je D.T. bila sa svojim bratom. Mladić je uključio muziku na mobilnom telefonu, što se nije dopalo D.M. koji im je prišao i negodovao, tražeći da se muzika promeni.

Prema onome što saznajemo iz nezvaničnih izvora, nakon kraće prepirke, D.M. je udario mladića, što je isprovociralo D.T. da potegne nož "skakavac".

Njime je napadaču zadala tri uboda u predelu stomaka, nakon čega je prebačen u ZC Surdulica, a zatim i u Klinički centar u Nišu.

Prema svedočenjima očevidaca, D.M. je bio u pripitom stanju, a oni koji ga poznaju navode da je sklon problematičnom ponašanju.

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miks

    13. jun 2018 | 11:17

    Pravda za švecu!!!

  • Pravoslavac

    13. jun 2018 | 10:53

    Dobio je što je tražio drugi puta neće nikog da provocira, nije trebsla da ga ubode nožem mogla ga je nogom i šakama istući!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA