Zabrinjavajuće fotografije policajca koji je pretučen na Ibarskoj magistrali tokom blokade

- Nadam se adekvatnoj kazni za učinjeno! Sram vas bilo!!!!!! - napisala je Biljana Popović Ivković

  • 13

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković objavila je status na Fejsbuku kao reakciju na napad na policijaca na Ibarskoj magistrali tokom blokade. Ona je uz komentar javnosti pokazala i zabrinjavajuće fotografije pretučenog mladog policajca Jovice Nikolića.

- Ovo je Jovica Nikolić, naš kolega, policajac, nagrađivan, odgovoran i savestan radnik, brutalno pretučen od strane okupljenih koji su blokirali Ibarsku magistralu... Nadam se adekvatnoj kazni za učinjeno! Sram vas bilo!!!!!! - napisala je Biljana Popović Ivković.

Pokušaj blokade Ibarske magistrale! Demonstrant napao policajca jer je radio svoj posao

Napad na policijskog službenika je osudio i potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović.

- Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu - istakao je ministar Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko BK

    15. jun 2018 | 12:19

    A sta se desava kada policajac ne postupa u skladu sa svojim duznostima vec glumi serifa iz western filmova? Sta se onda desava?

  • Bole

    15. jun 2018 | 17:46

    Dajte slike onog mucenika iz 63. padobranske, da vidimo sta je policija njemu uradila...

  • Goran

    15. jun 2018 | 11:12

    Tako je, strogo kazniti coveka koji je udario policajca, ali isto tako strogo kazniti policajca koji je prvi nasrno na protestanta, kao i policajce koji su tesko povredili bilo koga, niko ne sme da bije, ni civil ni sluzbeno lice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA