≫ 

Posle 2 godine nađeno Aleksandrovo telo: Krenuo po umrlicu svoje majke i utopio se. Sumnja se da je zbog tuge izvršio samoubistvo

Mladić je nestao 26. juna 2016

  • 1

Dve godine posle nestanka Aleksandra Lazića (27), iz Azanje, telo nesrećnog mladića je pronađeno u jezeru Kudreč u Smederevskoj Palanci.

Mladić je nestao 26. juna 2016, samo sat vremena nakon što mu je majka preminula u porodičnoj kući. Uputio se automobilom u bolnicu po umrlicu, a poslednji su ga videli zaposleni u Hitnoj pomoći.

MISTERIJA NESTANKA ALEKSANDRA LAZIĆA: Krenuo po umrlicu za majku i NIKO GA VIŠE NIGDE nije video!

Na parkingu ispred bolnice je pronađen njegov automobil, otključan, i sa ključevima u bravi, novčanikom i dokumentima. Kada se sutradan nije pojavio ni na majčinoj sahrani, svi su strahovali od najgoreg.

Aleksandar Lazić nestao je pre dve godine Foto: Facebook/Vasiljevic Dejan-Dekica

Telo je otkriveno slučajno tek kada je jezero delimično ispražnjeno. DNK analiza potvrdila je da je reč o Laziću. Na telu nije bilo povreda, pa je izvesno da je mladić izvršio samoubistvo. Sahranjen je u sredu na groblju u Azanji.

VIDEO: Telo utopljenice izvađeno iz reke Save u bloku 45

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA