≫ 

Ovo je Transica Jovanica, osumnjičena za ubistvo Marka Radovića u Zemunu

Goran Abdulov u bliskim krugovima poznatiji je kao Jovana ili Jovanica

  • 20
Jovana, Goran Abdulov Foto: Privatna arhiva

Goran Abdulov (34) ili Transica Jovanica, kako ovu transeksualnu ženu oslovljavaju ljudi koji je poznaju, uhapšena je danas zbog sumnje da je sinoć ubila Marka Radovića (24) u Zemunu, u stanu koji je ovaj mladić iznajmljivao.

Rekonstrukcija ubistva u Zemunu: Svađali su se satima, izbodeni mladić izašao u krvavim peškirima iz kuće, udario glavom o beton i umro (FOTO)

Ubistvu je navodno prethodila višesatna svađa između Marka i Jovane u Ševinoj ulici u Zemunu, u stanu koji je Marko iznajmljivao. Njih dvoje su se raspravljali toliko glasno, da susedi nisu mogli da spavaju od buke. U nekom trenutku, verbalni sukob je prerastao u fizički i Jovana je, po nezvaničnim informacijama, izbola mladića.

Marko Radović Foto: Facebook/Marko Radović

Kako saznajemo, Marko i Jovana su bili u vezi, pa se sumnja da je reč o zločinu iz strasti. 

Radović, inače državljanin BiH, stavio je na rane dva peškira i izašao iz kuće, verovatno pokušavajući da pobegne. No kako kažu očevici, pao je nekoliko metara ispred kuće i udario glavom o betonski blok. Tu je iskrvario i preminuo, dok je Jovana pobelga sa lica mesta.

Policija sumnja na zločin iz strasti Foto: Telegraf, Nikola Tomic

Nju je policija uhapsila danas oko podneva i određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prva transrodna osoba koja vodi vesti u Pakistanu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miami

    9. jul 2018 | 21:16

    Ne znam zasto o Goranu pisete u zenskom rodu, kad je on musko? Dva muskarca u sukobu, od kojih jedan ima problem identiteta, sto moze da bude i vid psihoze.

  • Sreten

    9. jul 2018 | 20:49

    Pre neki dan sam ga videk u zelezniku zeludac mi se prevrnuo kako je odvratan bez perike... na kilometar se videlo da je zlo

  • Janko

    9. jul 2018 | 20:44

    Ma nije moguce, pa homoseksualci su sve fini ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA