Stravična smrt matematičara iz Bora: Prvo ga je udario jedan auto, a zatim ga sekund kasnije pregazio drugi automobil (FOTO)

Mladić je pokušavao da pretrči ulicu dok je na semaforu u Tošinom bunaru za pešake stajalo crveno svetlo

  • 4

Lazar Vojičić (24) matematičar iz Bora, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak uveče na Novom Beogradu, dok je pokušavao da pređe ulicu na crveno.

Pešaka (24) na Tošinom bunaru udarila "škoda", na mestu ostao mrtav

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt Foto: Lazar Vojicic/Facebook

Mladi matematičar i uspešni programer, poginuo je, kako saznajemo, u utorak oko 23.30 na Tošinom bunaru.

Kako saznajemo, mladić je pokušavao da pretrči ulicu dok je na semaforu za pešake stajalo crveno svetlo, kada je na njega naleteo automobil “škoda” za čijim volanom je bio četiri godine mlađi Kosta Budalović (20).

Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, a Budalović je odmah zaustavio vozilo. Saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac navodi da je ekipa koja je izašla na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Bizarnim spletom okolnosti, preko nesrećnog mladića kog je udario automobil nekoliko sekundi kasnije prešlo je još jedno vozilo!

- Beživotno telo Lazara nalazilo se na ulici dok se čekala policija da obavi uviđaj. Nekoliko sekundi pošto je nastradao  preko njegovog tela prešao je auto koji se uključio na put sa obliženjeg parkinga. Obojica vozača prošla su alko test, kojim je utvrđeno da nemaju alkohol u krvi - kaže izvor “Blica”.

Nastradali mladić je pre nekoliko godina došao iz Bora u Beograd da studira na Matematičkom fakultetu, a njegova porodica zanemela je od tuge zbog gubitka.

VIDEO: Pogledajte raskrsnicu strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1

    12. jul 2018 | 08:24

    Propis je donet da zaštiti ljudski život ali žurba i ignorisanje čini svoje,bolje je stići nešto kasnije nego otići mnogo ranije,saučešće porodici i pokoj duše.

  • vesna

    12. jul 2018 | 09:57

    da je izgubio trenutak u zivotu nebi izgubio zivot u trenutku.Tuga .

  • sasa

    12. jul 2018 | 09:51

    Kad pročitam ovde da su ubili u sačekuši neku budalu i kriminalca meni drago (osuđujte me do mile volje vi koji smatrate da svačiji život vredi ). Kad pročitam nešto ovakvo iskreno se rastužim .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA