Zoran Marjanović piše pesmu za brutalno ubijenu Jelenu: Još u Centralnom zatvoru smišljao tekst i odlučio se za tužnu baladu

Marjanović može nesmetano da nastavi da radi svoj posao, u svom muzičkom studiju u Borči, u kojem je i do sad komponovao

  • 9
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović (39), kompozitor iz Borče, koji je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), uskoro će snimiti pesmu o svojoj pokojnj supruzi, saznaje "Alo!".

Marjanović, koji je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače, još dok je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu, počeo je da razmišlja o tome koju pesmu da posveti pokojnoj supruzi.

Pre mesec dana je forenzičar Šipka predvideo Zoranov izlazak iz zatvora: "Bilo koga da optuže i da tvrde da se zločin desio na nasipu, taj će biti - slobodan čovek!"

- Zoran je mnogo voleo Jelenu, a u zatvoru je bio potpuno potonuo. Smišljao je koju pesmu bi joj posvetio i to će sada da ostvari jer je pušten da se brani sa slobode. Reč je o tužnoj baladi u kojoj želi da iskaže sva svoja osećanja prema Jeleni. Još u zatvoru, dok je bio utučen i odvojen od porodice, rodila mu se ideja da napravi novu pesmu koji bi posvetio brutalno ubijenoj Jeleni - kaže izvor "Alo!".

Zoran na izlazu iz Centralnog zatvora/ Foto: Telegraf

Marjanović može nesmetano da nastavi da radi svoj posao, u svom muzičkom studiju u Borči, u kojem je i do sad komponovao mnoge pesme za naše poznate pevače. Da Zoran može bez problema da radi, iako je još nerešeno hoće li biti definitivno optužen za ubistvo ili ne, potvrdio je Aleksandar Zarić, jedan od njegovih advokata.

- Naravno da Zoran može da normalno radi, nema nikakvu zabranu - rekao je advokat.

On je pojasnio da njegovom klijentu nisu oduzeti lična karta i pasoš, te da nema nikakva ograničenja u vezi s kretanjem.

Zoran po dolasku kući sa ćerkom Janom/ Foto: Telegraf

- Jedino je dužan da se odazove na pozive suda i da prijavi svaku promenu adrese, ako do tog dođe - poručio je Zarić.

Na pitanje zbog čega prekjuče nije izašao na grob supruge Jelene, Zarić je rekao da će njegov klijent otići tamo kada za to bude u stanju. On je naglasio i da imaju rok od osam dana da daju odgovor na novu optužnicu od 27. juna, koja njihovog klijenta tereti za smrt Jelene i precizirao da će to da urade u zakonskom roku.

VIDEO: Zoran Marjanović stigao kući, ćerka Jana mu skočila u zagrljaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    15. jul 2018 | 00:06

    Ako se na kraju dokaže da Marjanovići imaju veze sa ubistvom onda treba da svi dobiju doživotne, jer ne samo da je ubistvo bilo monstruozno nego i njihovo ponašanje posle ubistva jednako monstruozno i bolesno. Pravda za Jelenu!

  • Neko tamo daleko

    14. jul 2018 | 23:05

    Neka piše Za Indi ili onu Zoku Može I Za Radu. Ništa mu Ne vjerujem!

  • LIKI

    14. jul 2018 | 23:25

    JA NEVERUJEM DA JE ON UOPSTE KOMPONOVAO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA