≫ 

Starica (80) pretrčavala auto-put, pa je pokupio "pežo": Užas kod pumpe "Zmaj"

Saobraćaj se u ovom delu autoputa odvija otežano

  • 16

Starica (80) poginula je kod pumpe "Zmaj" na autoputu u pravcu ka aerodromu, kada ju je nešto posle 15.00 časova udario automobil marke "pežo."

"Nesreća se desila u brzoj traci autoputa, u smeru ka Šidu. Pretpostavlja se da je žena od oko 80 godina pretrčavala autoput kada je došlo do nezgode. Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt", rekli su iz MUP-a Srbije.

Saobraćaj se u ovom delu autoputa odvija otežano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Umpah Pah

    22. jul 2018 | 16:55

    Shvatam koliko nismo normalni ali pretrčavaš autoput ... I taj jadnik sad treba da pije lekove zbog blesave glave.

  • Marko

    22. jul 2018 | 17:28

    ja u 26 godina ne smem da pretrcim autoput ona u 80 da...

  • Aleksandar VA

    22. jul 2018 | 17:07

    E sacuvaj Boze starica pretrcavala autoput?? Zao mi je nek pociva u miru ali nije mi jasno kako stariji tako los primer daju mladjima a zna se lepo da se autoput ne prelazi i zabranjeno je osim ako u blizini nema adekvatnog prelaza ( nadvoznjaka, podhodnika itd ) a ovde postoji ljudi moji nista nije daleko pa cak ni prelaz koji je udaljen 1 km iako je to mnogima daleko ali bezbednije je sigurno i bolje nego ovako preko autoputa, zivot je mnogo vredniji! I kako je sad tom vozacu pita li se neko? Meni je stvarno zao te zene a i vozaca, pri brzini od recimo 80 km/h je tesko iako se uoci na 30 metara tesko stati pogotovo ako u susednoj traci ima drugo vozilo koje ide slicnom brzinom ili vecom jer je ipak autoput moglo je tu biti i vecih jada materijalno ne racunam ali zivota je jos moglo biti izgubljenih srecom pa nije, saucesce porodici nesrecne zene a vozacu da se sto pre oporavi od ove tragedije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA