≫ 

Preminuo deda koji je nožem napao devojčicu u Nišu i popio "Aće"

Do incidenta je došlo u zgradi niškog suda

  • 7

Blagoje S. (75) koji je danas nožem napao devojku A.M. (17) u niškom sudu preminuo je nakon što je popio "Aće".

Ovo je devojčica koju je izbo stariji muškarac u niškom sudu: Ima dve sestre i brata, žive kao podstanari, mama im je u psihijatrijskoj ustanovi (FOTO)

Starac je izbo nožem devojku zbog navodnog duga od 1.000 evra.

Kako Telegraf.rs saznaje, majka povređene devojke radila je kod ovog dede i čuvala mu ženu koja je posle nekoliko godina preminula. Ipak, ona je i posle toga nastavila da obavlja kućne poslove, ali je problem nastao kada je Blagoje tužio ženu zbog navodnog duga.

Kako saznajemo, majka nesrećne devojčice se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i ne zna da je došlo do incidenta.

Ona je radila kod Blagoja i brinula se o njegovoj ženi, ali i nakon njene smrti nastavila je da obavlja kućne poslove. Tužba je usledila kada je žena dala otkaz.

Prema rečima Blagoja, majka nesrećne devojke je naplatila posao koji nije odradila. U pitanju je spor oko duga od 1.000 evra, iako starac tvrdi da je u pitanju suma od 3.000 evra.

Napadnuta devojka A.M. Foto: Facebook

Naime, do sukoba je došlo u zgradi suda ispred sudnice broj 50 kada je devojka došla da opravda odsustvo majke, a tamo ju je Blagoje isprskao suzavcem. Kada je devojka počela da vrišti, starac ju je ubo nožem u vrat. Odmah nakon incidenta popio je kiselinu i preminuo.

Devojka se trenutno nalazi na neurohirurgiji u Nišu i nije u životnoj opasnosti. Kako saznajemo, zadobila je lake telesne povrede.

Inače, povređena devojka ima još dve sestre i jednog brata. Žive kao podstanari, dok im je mama u psihijatrijskoj ustanovi.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    23. jul 2018 | 15:14

    Mog supruga nisu pustili u sud zbog bermuda do kolena, ali je zato deda uneo i nož i suzavac. SVAKA ČAST!!!

  • Milos

    23. jul 2018 | 19:57

    Znam zene koje vesna i njene mentorke drze u sigurnu kucu da im radeci odrzavaju kuce i namestajubim usluge i savetuju ih kako da svojim muzevima uzmu imanje i jos ih oteraju u zatvor sto policija ne proveri pa ce se saznati prava istina o ovoj dami

  • Milos

    23. jul 2018 | 19:45

    Vesna samo brani zenu a sta zene rade potkradaju starije ljude ucenjuju ih izmisljaju nasiljeczive na tugj racun dali ste sadaczadovoljni sto je starac umro i on je rmbacuo godinama i brinuo se za sve odrzavao kucu placao steuju vodu grejanje a ovi su kod njega bili gazde koga to interesuje vesna samo zene brani jer je ona dama visokog nivoa sada je odbornik i niko joj nemoze nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA