Za šest meseci u Srbiji uhapšeno 106 osoba zbog narkotika

Stefanović je naglasio da je srpska policija zaplenila 24 kilograma kokaina, 12,5 kilograma marihuane, ali i ostale narkotike

  • 45

U prvoj polovini ove godine u Srbiji je uhapšeno 106 osoba zbog narkotika, a otkriveno je 15 laboratorija za sintetičku drogu, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Plišani meda naoružan do zuba: Policajac gurnuo ruku u igračku i pronašao pištolje

Stefanović je naglasio da je srpska policija zaplenila 24 kilograma kokaina, 12,5 kilograma marihuane, ali i ostale narkotike.

On je poručio i da je posebno ponosan na činjenicu da je Srbija učestvovala u više od 12 operacija u suzbijanju međunarodnih kriminalnih grupa.

- Zadovoljan sam kako radi naša policija, ali važna je i saradnja sa kolegama i deljenje informacija - rekao je ministar.

Ekstazi tablete Foto: MUP CG

Dodao je da takve operacije veoma često dugo traju i podsetio na odličnu saradnju srpske i nemačke policije kada je u jednoj akciji zaplenjeno više od 300 kilograma kokaina.

- Građani mogu da budu ponosni na policiju koja se trudi da pokaže da možemo da pariramo svima u Evropi po rezultatima - zaključio je Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović Foto: MUP

VIDEO: Policija uhapsila mladića iz Beograda zbog sumnje da je orobio nekoliko banaka

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA