Novinarka pronašla mesto gde je ostavljen vezan deda Jelene Đoković: Sve je objasnila (VIDEO)

Slučajni prolaznici pomogli su čoveku u devetoj deceniji života vezanom za dalekovod

  • 6

Novinarka TV Ljig Andrijana Srećković pronašla je tačno mesto gde je u noći između srede i četvrtka bio vezan Milosav Radisavljević, deda Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića. Dalekovod u Ćućinu, u neposrednoj blizini Doma zdravlja i prekoputa nekadašnje "pečurkare" na Keju okružen je kukuruzima, ali je do njega malo teže doći, jer je obrastao u travu. Do tog mesta je moguće kroz stazu utabanu u rastinju. Kako je policiji rekao Milosav, tu su ga doveli po mrkloj noći.

Jelena i Novak u šoku posle vesti o pljački: Hvala policiji, deda nije u stanju da daje izjavu (FOTO)

Ljižanina u devetoj deceniji života pronašli su, kaže Andrijana, jutros u 8 sati slučajni prolaznici. Milosav Radisavljević, najpoznatiji po tome što je deda supruge proslavljenog srpskog sportiste, bio je vezan za dalekovod. I Novak Đoković je, kaže Andrijana Srećković, dolazio u dom Milosava Radisavljevića.

Do dalekovoda se stiže kroz nabujalo rastinje, Printskrin: TV Ljig info

ZA OTKUP DVA MILIONA EVRA?

Kako nezvanično saznaje TV Ljig, za Milosava je tražen otkup u iznosu od dva miliona evra. Otela su ga dvojica muškaraca. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su pripadnici policije u Ljigu jutros pronašli muškarca (80) vezanog za metalnu konstrukciju. Čovek nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Milosav je policiji ispričao da su mu jutros, 3 sata iza ponoći, u kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika, koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i mobilni telefon. Zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koja se nalazi u neposrednoj blizini kuće.

Da li je deka bio meta samo zato što je deda Jelene Đoković ili je bio samo slučajna meta, pokazaće istraga. Iz potpuno razumljivih razloga ni deka, ni Đokovići ne žele da daju izjave medijima.

VIDEO: Podrška edukaciji i promociji preduzetništva u Srbiji

(Telegraf.rs / Izvor: TV Ljig)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm💢

    26. jul 2018 | 17:26

    Koliki treba da budes mentol da zavezes staru osobu i da je navodno oplackas i posle se pitamo sto Djokovic ne zivi u Srbiji sad se to dalo videti zao mi tog dede nije on nista kriv...😣😳

  • Alex

    26. jul 2018 | 17:15

    Da,bas je bio slucajna meta,a za otkup 2 mil.

  • Poirot

    26. jul 2018 | 17:10

    Svaki čast novinarki, hrabra i odvažna, kako ona to pronadje, ma za pulicera je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA