Snežanin verenik sahranjen je pre 7 dana, a ona je i dalje kritično: Bori se sa teškim nagnječenjem grudnog koša i povredom glave

Mlada slikarka je na kiseoniku i ne može da komunicira

  • 3

Snežana Rudinac (24), koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći prilikom koje je život izgubio njen verenik Miloš Vukomanović (25), i dalje je kritično i lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi joj sačuvali život.

Podsetimo, Snežana je teško povređena u noći između 17. i 18. jula, kada je sa verenikom Milošem Vukomanovićem prelazila bulevar u Bečićima. Tom prilikom njih je automobilom pokosila slikarka i ćerka biznismena Emina Adrović (23) koja se od nesreće nalazi u pritvoru.

Otac slikarke koja je pokosila verenike u Bečićima nije bio na Miloševoj sahrani, ali je pokušao da na grobu mladića pokaže pokajanje

- Snežanino stanje je nepromenjeno, i dalje je kritično. Ona se i dalje nalazi u šok sobi u koju je i primljena prošle srede, gde lekari svakoga dana čine sve što je u njihovoj moći - rekli su u Vojno-medicinskoj akademiji.

Snežanina i Miloševa ljubav trajala je četiri godine/ Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Snežanin verenik Miloš je život izgubio na licu mesta, dok je Snežana najpre prevezena u bolnicu u kotorksom naselju Risan sa povredama glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog čega je povređena devojka na kiseoniku i ne može da komunicira.

VIDEO: Stravičan sudar u Inđiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA