≫ 

Uhapšen i drugi osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković: Vezali su ga, a od porodice tražili 2 miliona evra za otkup

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu

  • 15
Milosav Radisavljevic, deda Jelene Djokovic Foto: Andrijana Srećković/ TV Ljig info

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. Jerinića (38) zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

Uhapšen jedan od osumnjičenih otmičara dede Jelene Đoković, za pomagačem se još traga (VIDEO)

On se sumnjiči da je zajedno sa Branislavom Matićem (36), koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću osamdesetogodišnjeg muškarca u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon.

Oni su zatim oštećenog vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće, a od porodice su tražili 2.000.000 evra za otkup.

"Upomoć, upomoć! Losa vezan lisicama za banderu": Kako je komšija pronašao dedu Jelene Đoković u kukuruzima (FOTO) (VIDEO)

Osumnjičenima Jeriniću i Matiću je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

VIDEO: Isailo Lazić objašnjava kako je pronašao Milosava Radisavljevića, vezanog za dalekovod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA