≫ 

Zoran Marjanović će ipak morati na suđenje: Potvrđena optužnica za jezivo ubistvo pevačice

Marjanović bi na jesen trebalo da sedne na optuženičku klupu

  • 19
Zoran Marjanovic, Jelena Marjanovic, nocne more Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39) kojom mu se na teret stavlja da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović (33), prenosi Tanjug.

"Voleo te kao ja nije, nije niko": Snimaju pesmu posvećenu Jeleni Marjanović i spot, ovi stihovi su najteži (VIDEO)

Optužnicom mu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora i on bi, prema rečima izvora, na jesen trebalo da sedne na optuženičku klupu.

Na ovu odluku, Marjanović i njegovi branioci imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Beogradu u roku od 15 dana koji treba da donese konačnu odluku o potvrđivanju optužnice.

Marjanović se od 12. jula brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

"Prelepa je...čuvaj je od zla": Zoran Marjanović okačio prvu fotografiju sa slobode sa malom Janom, a svi komentari su identični (FOTO)

Zoran je Jelenu udarao tupim predmetom po glavi, kako se navodi u optužnici; Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Podsetimo, prva optužnica protiv Zorana je podignuta 9. februara ali je Viši sud vratio na dopunu 20. marta. Tokom dopune, saslušano je nekoliko svedoka, među kojima i Zoranova i Jelenina ćerka Jana, jedini očevidac događaja na nasipu.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je ispričala da se na nasipu nije odvajala od oca, ali je tužilaštvo u optužnicu navelo da njenom iskazu ne treba pokloniti veru.

Prema optužnici Višeg javnog tužilaštva, koja je sada potvrđena, pokojna Jelena se sa suprugom i ćerkom dovezla do nasipa i krenula da trči. Zoran je ostao sa ćerkom, ali je ubrzo krenuo za njom, sustigao je i namamio da siđu sa napispa. Dete je, prema optužnici, ostalo na nasipu.

Zoran je iz zatvora pušten 12.jula; Foto: Milena Đorđević

Kada su sišli Zoran je Jelenu, kako se navodi, ubo oštrim pedmetom u glavu i desni lakat, posle čega je Jelena počela da beži od supruga. Izgubila je patiku i mobilni telefon, ali je suprug sustigao kod kanala, strgao gornji deo trenerke i kada je ona zagazila u kanal, zadao joj više udaraca nepoznatim predmetom u lobanju.

Na saslušanju u tužilaštvu, Zoran je tvrdio da nije ubio suprugu.

Jelenin suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    9. avgust 2018 | 21:47

    Koja sprdnja od sudstva,ako ce mu vec suditi zasto je na slobodi? Tako je u nasoj drzavi ko ima para plati i onda uslovna sloboda sve dok se ne sakrije a onda ne mozemo ga naci i sve u krug dok advokati i sudije uzimaju pare a nas narod vode za nos. Stamota i bruka ako je kriv osudite ga vec jednom ako nije onda ga oslobodite nego tada mnigi koji odlucuju o tome ostace bez para.

  • ADVOKAT

    9. avgust 2018 | 23:12

    Kriv je: 1.Uzeo 5 advokata.Nevin covek bi se sam branio 2.Porodica nece da svedoci.Van svake pameti je da ne kazu istinu i spase sina i brata. 3.Mnogo je lagao,apsolutno sve.I na poligrafu pao. 4.Neprirodno ponasanje 5.Motiv:Izgubio bi dete koje odlazi sa majkom.Zenu gubim ali dete ne-bio je njegov moto. P.S.Tuzilastvo ima dokaze koje ce objaviti narednih dana.Sledi hapsenje saucesnika a to je cjela porodica i po neki "prijatelj".

  • Opi

    9. avgust 2018 | 21:20

    Muka mi je od ovog slučaja više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA