≫ 

"Gepekovali" čoveka, pa mu tražili 600 evra: Policija uhapsila tri osobe, a u njihovoj kući pronašla sve dokaze (VIDEO)

Prilikom pretresa kuće osumnjičenih pronađena je replika pištolja, kao i vozilo koje je takođe korišćeno za izvršenje krivičnog dela

  • 4

Policija je uhapsila B.S.(61), Z.S.(26) i M.S.(19) iz Beograda zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Sumnja se da su M.S. i Z.S. u naselju Mali Mokri Lug, uz pretnju pištoljem, oštećenog ubacili u "fiat siećento" i odvezli ga do svoje kuće.

Kako je uhapšen Badžin sin koji je ojadio Sašu Popovića za nekoliko sekundi (VIDEO)

Oni su sa B.C. kako se sumnja, oštećenog držali oko sat vremena zahtevajući da im isplati 600 evra. Tom prilikom je oštećeni zadobio lakše telesne povrede.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenih pronađena je replika pištolja, kao i vozilo koje je takođe korišćeno za izvršenje krivičnog dela.

Po nalogu tužioca osumnjčenima je određeno zadžavanje od 48 sati, i uz krivičnu prijavu biće privedeni Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

U videu na vrhu teksta pogledajte ceo snimak hapšenja. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    17. avgust 2018 | 16:04

    Po 10 godina pa da vidimo dal ce da gepekuju .

  • Mixi

    17. avgust 2018 | 16:03

    Kad dr.konstatuje lakse telesne povrede,policija kao da nije ni hapsila. To je u startu olaksavajuca jedna okolnost za prestupnike I onda presuda bude najcesce smesna u odnosu na ucinjeno delo.

  • Nepravda

    17. avgust 2018 | 17:05

    Mos misliti kod nas u gradu ceo grad zna ko su kamatari i koga su gepekovali i nikom nista. Ljudi piju kafu sa pandurima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA