≫ 

Evakuisan park ispred Predsedništva Srbije: Pronađene dve sumnjive torbe, nema opasnosti po građane (FOTO) (VIDEO)

Torbe su se nalazile kraj jedne klupe u parku

  • 37

Park ispred zgrade Predsedništva Srbije je blokiran u ponedeljak u 14.48 časova, jer su u blizini pronađene dve sumnjive torbe, navode beogradski mediji.

Eksploziv i municija kod Crkve svetog Marka ostavljeni tokom 5. oktobra za rušenje Slobodana Miloševića (FOTO) (VIDEO)

Policija je temeljno pregledala park, Foto: Marko Jovanović

Jake policijske snage okružile su taj deo grada. Prema prvim podacima, navodi N1, u torbama se ne nalazi eksploziv, ipak uskoro se očekuje da policijski psi sa vodičima pregledaju ceo kraj oko Predsedništva Srbije.

GRAĐANI UDALJENI

Torbe su se nalazile kraj jedne klupe u parku. Pre nego što ih je policija pregledala, građani su, zbog bezbednosti, udaljeni iz parka.

Policija je utvrdila da je jedna torba prazna, a u drugoj se nalazila odeća, navodi Informer. Nema opasnosti po građane. Policija trenutno obavlja uviđaj.

Kako je saopštio MUP, nakon obavljenog kontradiverzionog pregleda utvrdili su da se u torbama koje su pronađene u Pionirskom parku nije nalazilo ništa sumnjivo i da nije postojala opasnost po bezbednost građana i imovine. U torbama je, naime, pronađena garderoba.

VIDEO: Pronađene eksplozivne naprave i municija kod Crkve svetog Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA