≫ 

Preminula porodilja Suzana nakon jezivog sudara kod Prokuplja: Imala je strašne povrede unutrašnjih organa, njena beba je u teškom stanju!

Njena beba nalazi se na odeljenju intenzivne nege Dečje interne klinike

  • 31

Porodilja Suzana B. koja je danas teško povređena u saobraćajnoj nezgodi u Gornjoj Stražavi kod Prokuplja preminula je u niškom Kliničkom centru oko 18 časova.

Uprkos intenzivnim naporima lekara da se izbore za njen život, pacijentkinja je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa.

Trudnica povređena u udesu pred porođaj: Lekari nasilno izvukli bebu iz stomaka da preživi

Polučasovna reanimacija nije urodila plodom, kazali su u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Njena beba nalazi se na odeljenju intenzivne nege Dečje interne klinike, trenutno stabilnih životnih parametara ali je i dalje u teškom stanju.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikce

    29. avgust 2018 | 22:15

    Molitva za malo dete O Gospode silni, pomiluj i spasi! I plamičak ovaj smrću ne ugasi! Detence je ovo ko plamičak sveće, A bure su svetske i po zvezde strašne; Slabičak se oganj pod pepeo preće A pod Tvoju ruku čovečije duše. Kad se vode dignu i dođu do guše, I plamen se smanji i oganj ovlaži, O Gospode spasi, smiluj se, ublaži! Tako David prorok Tebi se moljaše Mada on buktinja golema bejaše, A nejako dete u podnožju neba I od zlobne želje bolno se koleba I od zlobne misli zaboli ga glava, Svaki vetrić zlobe njega raslabnjava. Ugasilo bi se brzo od vetrova burni’, Da ti ne spasavaš, Pomagaču žurni. O Gospode, i sad pomiluj i spasi, I plamičak ovaj smrću ne ugasi! Molitvama, Bože, Tvog starog ljubimca, Simeona svetog, divnog Bogoprimca.

  • Gunđalica

    29. avgust 2018 | 21:30

    Dušo malena, izdrži anđele, molimo se svi za tebe! Srce malo... A krivac - zaista je vreme da se nešto ozbiljno uradi i da dobijaju drakonske kazne! Zatvor na jaaako mnogo godina. Plus jeziva novčana kazna. Pa neka u ćeliji razmišlja šta je uradio...

  • Vera

    29. avgust 2018 | 18:48

    Srce mi se steglo, bas sam se nadala da ce preziveti.Ovo je tuga, nije jadna stigla ni dete svoje da vidi i zagrli. Zao mi je ko da je neko moj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA