Rasvetljeno ubistvo šefa kruševačkog podzemlja: U brutalnoj likvidaciji Ždrokinca učestovao i ubica njegovog sina (VIDEO)

Policija je uhapsila dva muškarca, a za neposrednim izvršiocem raspisana je međunarodna poternica

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo ubistvo izvršeno u junu ove godine u Kruševcu na štetu Dejana Stankovića Ždrokinca (71) i uhapsili dve osobe.

Uhapšeni su I. G. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu i Zoran Jotić Jotka (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pomaganju.

Pet metaka u glavu za šefa kruševačkog podzemlja: Kako je došlo do brutalne likvidacije usred bela dana (VIDEO)

Kao neposredni izvršilac ovog ubistva osumnjičen je S. R. (1993) za kojim je već raspisana međunarodna poternica jer se isti sumnjiči da je u maju 2018. godine u Kruševcu izvršio krivično delo ubistvo i na štetu Vojina Stankovića, inače sina ubijenog Ždrokinca.

Vojin Stanković Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva

Dejan Stanković Ždrokinac ubijen je sa više hitaca ispred ulaza u hotel Golf. On je policiji bio dobro poznat od ranije po raznim krivičnim delima, pa i zbog ubistava!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapšenim I.G i Z.J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA