≫ 

Uhapšen Tasmanijski đavo: Autom naleteo na deku, udarao ga i divljao na Slaviji, a ovo nije prvi put da je "pao"

Miljan Đurašinović zvani Tasmanijski Đavo, uhapšen je pošto je maltretirao sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca

  • 23

Ultimat fajter Miljan Đurašinović, koga inače zovu Tasmanijski đavo, uhapšen je u Beogradu nakon nekoliko incidenata. Prvo je pretio ženi sekirom, zatim je na suđenju pretukao svedoka usred sudnice, a onda nedavno nasrnuo na starca i zadao mu više udaraca nasred Slavije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miljana Đurašinovića zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni se tereti da je 5. septembra ove godine u Deligradskoj ulici najpre svojim automobilom udario sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu, a zatim ga i više puta udario rukom u glavu.

Pošto je svojim automobilom tada zakačio sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca van pešačkog prelaza, došlo je do incidenta. Čovek je rukom udario po haubi Đurašinovićevog automobila, nakon čega je "Tasmanijski đavo" izašao i udario ga pesnicom u glavu. Starac je od jačine udarca pao.

Miljana Đurašinovića je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Maltretirao i porodicu i divljao u sudnici

"Tasmanijskom đavolu" sudilo se i zbog nasilja u porodici, pošto je pre dve godine fizički napao suprugu, a potom pretio njoj i deci. U žbunju je tada nađen i pištolj za koji se sumnja da je Đurašinovićev.

Na suđenju je izgubio kontrolu i nokautirao policajca koji je svedočio protiv njega. Okupljeni su bili u šoku, a situacija je smirena samo zahvaljujući brzoj reakciji sudske straže. Stoga je, na sledeće saslušanje, u sudnicu doveden okovan lancima, ali je rekao da ne može da se brani, jer se psihički oseća loše.

Iskasapio vlasnika kladionice

Đurašinović je 2008. godine mačetom teško povredio vlasnika kladionice Stefana Dimitrovskog, zbog čega je prvobitno osuđen na devet godina zatvora. Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, a na kraju odležao samo pet godina i tri meseca.

I sam bio teško ranjen

U novogodišnjoj noći 2006. godine Đurašinović je posle masovne tuče ranjen u jednom beogradskom hotelu.

VIDEO: Nezapamćena akcija srpske policije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rhoi

    11. septembar 2018 | 18:35

    Jak pun energije odavno je trebao da bude u radnom rudniku da zaradi hranu koju pojede.

  • Dejan

    11. septembar 2018 | 18:48

    Zestoko kazniti!

  • Stefan

    11. septembar 2018 | 17:34

    Ja ne znam zasto se ovakvim osobama dozvoljava da se krecu uopste? Samica, parce leba i casa vode do kraja zivota.. Vidi se da covek ima problema sa besom i nema potrebe pustati ga na slobodu?! Za njega nije zivot van resetaka, zivotinja, i za takve samo kljuc i cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA